Kluk, který zaskočil Pohlreicha v Ano, šéfe! Kariéra na radnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kluk, který zaskočil Pohlreicha v Ano, šéfe! Kariéra na radnici!

„Mám ho moc rád. V televizi je drsnej, ale ve skutečnosti se chová velice slušně,“ říká Ondřej.
„Mám ho moc rád. V televizi je drsnej, ale ve skutečnosti se chová velice slušně,“ říká Ondřej. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská)

Jako malý vykolejil Zdeňka Pohlreicha (61) v jednom z dílů Ano, šéfe! Blonďatý kluk (nyní 20) s brýlemi si hrál s kameny a rozesmál kuchaře natolik, až mu tekly slzy. Dnes je z něj student, který kandiduje za ANO na radnici v Písku. A nebrání se ani starostování!

Video z pořadu o vaření má na YouTubu už téměř 430 tisíc zhlédnutí a stále diváky baví. Tehdy desetiletý Ondřej Untermüller (20) usadil ostříleného Pohlreicha větou, že si přišel hrát s kamením.


Vyučil se kuchařem

„To natáčení mi změnilo život. Vyučil jsem se kuchařem. Až tak mě inspiroval Zdeněk Pohlreich. Teď se ještě učím zahradníkem, jako kuchař si chci mít vlastní výpěstky. Nejenom bylinky,“ svěřil se Aha!. Navíc ho lidé po odvysílání poznávali, fotili se s ním. Tak vznikl jeho další koníček. Sbírá fotografie se slavnými osobnostmi. Fotí se s nimi a zakládá jedno album za druhým.

Méně kamení

Že ho lidé poznávají se rozhodl využít i v komunální politice. Na kandidátní listině písecké ANO je na 11. místě. „Myslím, že by mě mohli lidé zakroužkovat. Písek je nádherné město, ale přibývá tu betonu a kamení a ničí se zeleň. Jsou to velké zásahy do vzhledu města na úkor přírody, a to bych chtěl změnit,“ popsal své vize. Nebránil by se ani postu starosty. Ale ne hned. Nejdříve hodlá nasbírat zkušenosti jako zastupitel.

Už má 1800 snímků
Ondřej je vášnivým lovec snímků s celebritami. Podle svých slov jich má kolem 1800. Za celebritami jezdí do Karlových Varů, čeká na ně na koncertech, u divadel. Mezi prvními ve sbírce měl společné foto s Jeanem Reno a Willem Dafoe. „Nejvíc si cením fotek s hollywoodskými hvězdami a z Čechů s Karlem Gottem. Je zajímavé, že čím míň toho člověka lidi znají, tím větší dělá fóry,“ postěžoval si. Poslední do sbírky mu přibyl snímek s Václavem Klausem, který pořídil na živitelce v Českých Budějovicích. „Chtěl jsem se vyfotit i s prezidentem, ale nepustili mě k němu.“


Přímý přenos na Mars
Ondřej (přichází ke štábu ve chvíli natáčení): „Kam to natáčíte?“
Pohlreich: „My to natáčíme... Prosím tě, to půjde na Mars, přímej přenos.“
Ondřej: „Já jsem si přišel hrát s kamením. To mi navezli támhlety.“ (smích)
Pohlreich: „Jo? Tak to je dobrý, no... Ty vole, to je předposlední díl, ne?“ (brečí smíchy)

Co na to Zdeněk Pohlreich?
Známý šéfkuchař si na natáčení v Písku dodnes vzpomíná. „Na toho kluka si pamatuji. Ale víc o něm nevím. Byla to jedna z mnoha epizod a já se jimi už pak nezabývám, radši,“ řekl Aha! Zdeněk Pohlreich. Vůbec netušil, že ten brýlatý kluk, co si hrál s kameny, se po jeho vzoru vyučil kuchařem a teď dokonce hodlá zabodovat v komunální politice. „Tak se můžou v Písku těšit. Tenkrát byl malej, z toho se nedá nic usuzovat. V politice je možné úplně všechno a třeba mu to vyjde,“ reagoval Zdeněk Pohlreich.

Pohlreich přiznal, co musí vařit podle kuchařky! Budete se divit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.