Chmatáka ve vlaku čekalo překvapení: Lup raději zahodil a zmizel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Chmatáka ve vlaku čekalo překvapení: Lup raději zahodil a zmizel!

Chlupatých pavouků se všichni báli.
Chlupatých pavouků se všichni báli. (Foto Město Bohumín)

Ve vlaku našli krabici plnou velikých pavouků! Jak se ukázalo, zavazadlo předtím ukradl neznámý zloděj. Když ale zjistil, co to vlastně sebral, vzal nohy na ramena a zvířata nechal jejich osudu.

Ukázalo se, že krabici se sklípkany v hodnotě 200 eur někdo ukradl slovenskému chovateli při cestě z Trnavy do Žiliny. Zloděj prý využil zmatku při výměně cestujících v kupé. Pak i s deseti pavouky zřejmě přestoupil na spoj do Bohumína.Teprve pak zřejmě zjistil, co to vlastně ukradl. Pavouky ponechal jejich osudu a zmizel.

Majitele vypátrali úředníci na bohumínské radnici, ke kterým se nález dostal, podle čísel na chovných boxech. „Muž byl opravdu šťastný, že je má zpátky. Myslel, že jsou nenávratně pryč,“ řekla úřednice Ľubica Jaroňová. Ta prozradila i to, že přestože byli sklípkani po celou dobu bezpečně uzavřeni v přepravních krabičkách s větráním, někteří kolegové se kanceláři Ztrát a nálezů vyhýbali obloukem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.