Kladno, to je to město, a … Rozvodů HIT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kladno, to je to město, a … Rozvodů HIT!

Kladno je město stvořené pro noční život. Pro co není ideální – hokejové manželské etudy.
Kladno je město stvořené pro noční život. Pro co není ideální – hokejové manželské etudy. (Foto ara)

 Slavný hit skupiny YO YO Band praví, že Kladno je město stvořené pro noční život. Pro co není ideální – hokejové manželské etudy. Poslední důkaz? Tomáš Plekanec (35) a rozpad jeho vztahu s Lucií Vondráčkovou (38). Jako kdyby kladenský zimák vyzařoval negativní energie pro »okroužkované« páry.

To se pak není čemu divit, že se šéf klubu, hvězdný Jaromír Jágr, nežene do chomoutu. Stačí se podívat na výčet jeho kolegů, kteří válčili na ledě s paní Poldi na hrudi, a kterým se rozpadl vztah jako domeček z karet.



Rozvedené páry
František Kaberle (44) a Kateřina (43)
Hokejový bek ze slavného kladenského rodu měl svatbu v roce 1998. Rozvod přišel o 19 let později, v roce 2017. „Manželství s člověkem, který neumí komunikovat o svých pocitech, není vztah. Je to pouhé životní uspořádání,“ napsala před rozchodem Kateřina na sociální sítě. Oba už žijí s novými partnery.

Tomáš Kaberle (40) a Ilona
Nejmladší ze slavné hokejové rodiny byl se svou ženou od roku 2002 celých osm let. Jejich rozvod »propálil« otec František ve své knize. „Svatba Tomáše s Ilonou byla povedená, bohužel soužití těch dvou už skončilo,“ napsal k jedné z fotek. Tomáš má již novou partnerku Julii a společně vychovávají tři děti.

Martin Procházka (46) a Kamila
Legendární forvard si svoje soukromí pečlivě střeží. Ale před šesti lety prozradil, že jeden rozvod už za sebou má. „Moc průsery nedělám. Ale přiznávám, že jsem rozvedený a z manželství mám dva syny Šimona a Martina,“ řekl tehdy. Sám ale nezůstal, už několik let je šťastně ženatý s manželkou Renatou.

Komu to klape
Pavel Patera (46) a Petra
Brali se už v roce 1992 a zažili spolu všechny slavné české triumfy, titul mistrů světa z Vídně v roce 1996 nebo naganské olympijské zlato o dva roky později.

Milan Hnilička (45) a Radka
Další pár, který spolu zůstal řadu let. Bývalý brankář se svou ženou vychovává celkem tři děti. Dcery Adélu (17), Barboru (14) a syna Matyáše (4).

Marek Židlický (41) a Karin
I slavný bek, který si zahrál nejen na Kladně, ale i v NHL zůstává stále se svou první ženou Karin. Už před třinácti lety se jim narodil syn Adam. 

Zvláštní případy:
Jakub Voráček (29) a Nicole
Kladenský odchovanec sice s Nicole nebyl ženatý, ale byli spolu sedm let. Dokonce rok spolu vychovávali syna Jakuba. »Voras« odešel od rodiny na začátku roku a žije s přítelkyní, zdravotní sestrou Markétou.

Jaromír Jágr (46)
Těžko říct, jestli nějaká a kdy užene »Džegra« do chomoutu. Tenhle chlapík už to měl párkrát »připravené«, ale svatbu i děti odkládá. Možná se to povede současné přítelkyni Veronice Kopřivové, se kterou je už přes dva roky.

Předchozí Další

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
kozinozka
26. 8. 2018 • 13:54

Když už se dnes tak hodně toleruje život na tzv .psí knížku, tak proč potom moc spěchat do chomoutu ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.