Dcery, nežádejte otce o životopis, píšou pravdu: Líná, sprostá, nemožná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcery, nežádejte otce o životopis, píšou pravdu: Líná, sprostá, nemožná!

Lauren je podle táty typická šestnáctka.
Lauren je podle táty typická šestnáctka. (Foto Instagram, Twitter)

 Američanka Lauren (16) chtěla pomoc od táty, ale ten usoudil, že si žádnou nezaslouží. Když si životopis nechtěla sepsat sama, dal jí to ve vlastním »cévéčku« patřičně sežrat.

„Nedochvi lná, líná, nesnáší lidi, nepracuje ráno, typická šestnácka – VŠECHNO MÁ U P*DELE!“ shrnul otec osobní kvality vlastní dcery. Zmínil i její pracovní zkušenost v pozici kancelářské asistentky, kde se prý osvědčila v „mrcasení se na Facebooku, neposlouchání, štvaní otce, ztrácení dokumentů a odevzdávání klientských dat podvodníkům“.

A zatímco běžně se uchazeči o zaměstnání v životopisech chlubí i nějakou dobrovolnou angažovaností, třeba v charitě, Laureen podle syrově pravdomluvného otce leda zahradničila, a to ještě mizerně: „Na všechno s*ala, všechno rozes*ala, kopala jámy hledajíc zlato, kolegovi rýčem usekla prsty na noze.“ Dcera každopádně jeho »pomoc« vzala s humorem a sama své nelichotivé CV zveřejnila. Ovšem i s celou adresou, telefonem a datem narození, čímž jen potvrdila otcovy teze o neopatrnosti...

Nelichotivý životopis Lauren pomůže aspoň ke slávě, když ne k práci.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.