Zdeněk Pohlreich (61): JE KONEC! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zdeněk Pohlreich (61): JE KONEC!

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich (Foto: Alexandr Malachovský )

Nemilé překvapení čeká na diváky oblíbené reality show z restauračního prostředí Ano, šéfe!. Zdeněk Pohlreich (61) se totiž rozhodl, že s tímto pořadem po deseti letech nadobro končí.

Posledních šest premiérových dílů odvysílá televize Prima od konce srpna do závěru září. Celkem tedy Zdeněk Pohlreich od roku 2008 natočil 95 pokračování oblíbené show. „Natáčení mi dalo spoustu věcí. Začínalo rok po otevření Café Imperial. Možná bych tehdy Ano, šéfe! sám potřeboval,“ řekl o svém pražském podniku. S pořadem chtěl Zdeněk skončit už několikrát, ale vždy si řekl, že se ještě do českých hospod od Aše po Beskydy bude vracet a pokusí se jejich majitelům vštípit své myšlenky o fungování dobrého podniku.

„Za ta léta jsem se dozvěděl spoustu věcí. O sobě, o různých lidech, o České republice. Potkal jsem lidi více nebo méně zajímavé. Ověřil jsem si, že můžu dělat něco, co jsem si nedovedl představit. Dalo mi to alternativní kariéru vedle hospody. V relativně vysokém věku mi to umožnilo prožít spoustu věcí, které bych bez toho už asi neprožil. Budu za to vždycky vděčný, byla to super příležitost,“ prohlásil Pohlreich.

Nahradí ho žena
Diváci se mohou těšit na nový pořad Ano, šéfová! S gastronomkou a restauratérkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem, kteří budou v pomoci neprosperujícím podnikům pokračovat. Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní hospodu.

Tipy na grilování pro začátečníky od Zdeňka Pohlreicha:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
28. 8. 2018 • 19:02

Každý by to určitě neudělal, někteří lidé jsou lhostejní. Tento hostinský byl Čech a provozoval tam hospodu už dlouho, ale měl problémy s alkoholem.

6010
28. 8. 2018 • 11:06

No tak to by snad udělal každý, né? Ale že je to hulvát, na kterého se nedá koukat, to je nabíledni.

josefvyskoc
26. 8. 2018 • 19:00

Jezis maria, zase takovou starou vykopavku !. To tam nemuzete angazovat nejakou mladou sexykocku ?! Tak si na tu sragoru koukejte treba sami !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.