Uniklo z natáčení nového rodinného seriálu Krejzovi! Jan Šťastný: TAK POBĚŽ, TY KRÁVO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Uniklo z natáčení nového rodinného seriálu Krejzovi! Jan Šťastný: TAK POBĚŽ, TY KRÁVO!

Před krávou běhal několik desítek minut.
Před krávou běhal několik desítek minut. (Foto: Jan Tůma, archiv, FTV Prima)

Zoo na place! To čeká Jana Šťastného (52) každý den na natáčení nového rodinného seriálu Krejzovi. Na place ho potrápila nejen kráva, ale i pavouk, ze kterého má panickou hrůzu. A ozvalo se i zraněné rameno.

Z primáře Dalibora Frynty se herec převtělil ve veterináře Petra Vymeše. A nemůže si to vynachválit! „V civilním životě nedržíte jeden den v náručí psa, neoperujete kočku, nemáte na ruce velkou aru a za hodinu zase chameleona nebo vás nečeká dramatický výstup s klokanem,“ svěřil se Šťastný. Naposledy točil s rozdivočeným býkem. Tedy přesněji línou kravkou... „Nejtěžší bylo paradoxně natočit útěky před býkem. Pro větší bezpečnost ho hrála jalovička, které se za mnou moc běhat nechtělo. Takže jsem pobíhal jak o život a kamera to brala z nejrůznějších úhlů,“ zavzpomínal herec s úsměvem na krávu, která ho zaboha nechtěla honit.


Kromě běhu musel přes dvě hodiny šplhat ve větvích – a právě to byl kámen úrazu! „Při ostrém záběru jsem přiběhl ke stromu, vyskočil na větev, ale už jsem se nepřitáhl. Nebylo to proto, že bych měl špatnou fyzičku, ale mám rok a půl po úrazu ramene, utržené vazy, takže jedna ruka je slabší. Natáčení se tak zastavilo, já jsem vylezl po žebříku a posadil se do větví,“ přiznal Šťastný. Jako neohrožený veterinář se představí na obrazovkách Primy už v neděli 2. září ve 20.15, kdy rodinný seriál startuje.

Ve spárech tygra
„Měli jsme tu hrozně roztomilého tygříka, který si chtěl neustále hrát. Byl mazlivý, ale přece jen už měl tlapu větší než já pěst, takže když roztomile hrábne, tak těch pár škrábanců a kousanců umí udělit,“ prozradil představitel veterináře Vymeše.

Strach z pavouků
Nejvíc nahnáno měl z pavouka. „Obrovský sklípkan tedy nebyl za odměnu, ale vydržel jsem to. Navíc jako chlap přece nepřiznám, že se něčeho bojím nebo mi to je nepříjemné. Na to jsem až příliš ješitný,“ smál se Šťastný.

Na video s Janem Šťastným se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.