Co trápilo DJ Loutku (†51)? Měsíc ho ládovali medikamenty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Co trápilo DJ Loutku (†51)? Měsíc ho ládovali medikamenty

DJ Loutka
DJ Loutka (Facebook)

Nikdo nemůže uvěřit tomu, že se legenda taneční scény Michal Maudr (†51) alias DJ Loutka oběsil. V minulosti ho trápily zdravotní problémy.

V létě 2016 skončil v nemocnici. Strašné bolesti zad, nemohl se postavit na pravou nohu, měsíc nikdo netušil, co mu je. „Nefungovala mi pravá noha. Volal jsem kamarádovi, dostal jsem kapačky na Bulovce,“ prozradil Maudr v rozhovoru pro Reflex. Na vyšetření CT se objevila jen maličko vyhřezlá ploténka. „Nakonec jsem musel odjet do Motola, měsíc do mě cpali různé medikamenty, včetně opiátových náplastí, ale ani ty nepomáhaly, bolest příšerná. Až pak zjistili, že mě musí rychle operovat, že bych jinak mohl ochrnout,“ popsal Michal. Pro hypochondra, jako byl on, to byl strašný zážitek

„Měl jsem depku a byl hrozně vyčerpanej,“ dodal dýdžej, který si v noci ze soboty na neděli vzal život. Oběsil se v bytě, kde žil se svou přítelkyní, dýdžejkou Magdou Mazdou Tranzik.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.