Šinkorová míří do oblíbené show! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šinkorová míří do oblíbené show!

Daniela Šinkorová míří do taneční soutěže.
Daniela Šinkorová míří do taneční soutěže. (Marek Pátek)

Pořádně horké léto prožívá Daniela Šinkorová (45). Kromě pizzerie, kde vypomáhá manželovi Ladislavu Polákovi (52), ji zaměstnávají další dva projekty! Muzikálová zpěvačka bude hrát divadlo s Bárou Munzarovou (46) a tančit ve StarDance.

„Tak jsem zjistila, že když člověk chodí do tří zaměstnání najednou, tak vlastně nemá kdy utrácet. Šetřím!“ poznamenala Daniela na svém profilu na sociální síti. A pak se pochlubila tím, co musela dlouho držet v tajnosti. „Bylo hrozný to vědět skoro dva měsíce a vydržet to nikomu neříct! To byl bobřík, vlastně přímo BOBR mlčenlivosti. Mým partnerem je úžasný Michal Padevět, se kterým už dva týdny potím krev,“ prozradila, že bude jednou z hvězd deváté řady StarDance.

Kromě toho ji čeká zkoušení s Bárou Munzarovou a jejím manželem Martinem Trnavským (48). Hudební komedie Kouzelná vyhlídka v nastudování spolku Frída má mít premiéru 29. září v brněnské Redutě.

 Daniela Šinkorová: Kilogramy, které jsem shodila, se udržují hodně těžko

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.