Meghan jede podle plánu? Že bude princezna psala už před lety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Meghan jede podle plánu? Že bude princezna psala už před lety!

Vévodkyně Meghan Markle
Vévodkyně Meghan Markle (profimedia.cz)

Sbalit britského prince Harryho (33) a po vzoru Kate Middleton (36) se posléze stát slavnou členkou královské rodiny, to všechno měla nynější vévodkyně Meghan (37) v plánu už před čtyřmi roky. Prozradil to její internetový blog.

Lifestylový blog Meghan psala ještě v době, kdy se proslavila jako Rachel Zane v seriálu Kravaťáci. Už v roce 2014 se svěřila, že v dětství toužila být princeznou She-Ra, hrdinkou animáku z roku 1985, proslulou svou rebélií, sílou a feministickými postoji. „Každá malá holka sní o tom, že jednou bude princeznou. Pokud mohu mluvit za sebe, já byla posedlá She-Rou, princeznou síly. Rozhodně tady nemluvím o žádné Popelce,“ zapsala si Meghan.

Obdivovala Kate

Jako příklad, že takové sny se jednou mohou stát skutečností, poukázala na Kate Middleton, nyní vévodkyni z Cambridge a manželku následníka trůnu prince Williama (36), která prý kdysi určitě také fantazírovala o tom, jak se z neurozené slečny stane členka královské rodiny. „A zdá se, že dospělé ženy si své dětské fantazie uchovají. Jenom pohleďte na pompéznost a okolnosti okolo královské svatby a nekonečného rozruchu okolo princezny Kate.“

Splněné sny

Jak to dopadlo, všichni víme. Meghan se v květnu 2018 vdala za prince Harryho a stala se švagrovou zmiňované Kate. Herečka přestala psát na svůj blog v dubnu 2017, když její známost s Harrym nabírala na intenzitě. Stránky TheTig jsou už uzavřené, ale víte jak to chodí, jejich starší obsah si mnozí stačili uložit...

Meghan si navíc o svém snu stát se jednou princeznou ještě později rozpovídala pro magazín Glamour v rozhovoru s libyjskou princeznou Aliou Al Senussi.

Sofie Švédská: Lidi mě nenáviděli!

Stát s princeznou nemusí nutně být takové terno. Své o tom ví bývalá modelka Sofia Hellqvist (33), která klofla švédského prince Carla-Philipa (39), v roce 2015 se stala jeho ženou a dala mu už dvě děti. Sofia Švédská nyní popisuje, jak to měla těžké, když pravda o jejich vztahu poprvé prosákla na veřejnost. Měla to o to horší, že všichni znali její snímky nahoře bez a brali ji jako zlatokopku. Dostávala neskutečné množství nenávistných dopisů. „Bylo to opravdu velmi těžké. Lidé na mě komentovali úplně všechno. Jak vypadám, co dělám,“ uvedla princezna, která se špatné pověsti zbavila neúnavnou charitativní prací.

 Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci



Přečtěte si
tryskomys
5. 7. 2019 • 06:07

Dej bože,aby jí další hnusné plány už nevyšly,že se se svým otcem nesnese tak dělá problémy i Harrymu,to je ča,,,,,,,,nic víc,ještě,že se říká,že boží mlýny melou pomalu,ale JISTE,taky na tu nea,,,dojde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.