Jasmina Alagič: 30-tisíc eur za sex s Rytmusem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jasmina Alagič: 30-tisíc eur za sex s Rytmusem?

Vztah s Rytmusem moderátorce Alagič velmi prospívá.
Vztah s Rytmusem moderátorce Alagič velmi prospívá. (Foto Instagram,TV Nova)

Ještě přibližně dva roky zpět o ní nikdo nevěděl a najednou její sláva vystřelila do závratných výšek. Po pěvecké soutěži Česko Slovenská Superstar 2018, kterou moderovala po boku Leoše Mareše (42), přišel vztah s rapperem Rytmusem (41), který Jasmině Alagič (29) prospívá nejen po osobní stránce, ale zejména po pracovní.

Televize Markíza oslovila Alagič do velmi slovenského hudebního projektu Tvoja tvár znie povedome. I přesto, že moderátorka přiznala, že zpěv, tanec nebo herectví není zrovna její parketa, za účinkování v show si přijde na pořádný balík.

„S milión emóciami v sebe Vám vopred chcem poďakovať zato ze tu máme spolu niečo čo si verím ze dobre užijeme ale hlavne sa dobre zbavíme.Keďže niesom ani speváčka ani herečka a tanečníčka som tiež bola iba keď som mala pár deci tak dúfam ze moj obrovský chtič odovzdať smiech bude dostačujúci. Cele to totiž beriem ako odosielanie dobrej nálady keďže tento projekt je plný dobrej energie. Verím že to naozaj funguje že čo dáš to dostaneš a Vy všetci budete našim hnacím motorom preto aby sme do toho dali všetko a tým splnili to co bolo cielom-nech sa dobre zabavite,“ napsala na sociální síti Alagič.

Do povědomí veřejnosti se Alagič více než svým moderátorským výkonem dostala díky vztahu s nejdiskutovanějším rapperem široko daleko Rytmusem. Množí se tedy spekulace, že televize se rozhodla brunetku obsadit z důvodu zvýšení sledovanosti pořadu, protože není den, aby zamilovaná dvojice na sociální síti nezveřejnila alespoň jeden příspěvek nebo nehovořila o tom, jak je média probírají.

Slovenský web Nový čas zjistil, že si Alagič za účinkování přijde na královský honorář. Televize Markíza za jedno vystoupení zaplatí brunetce 2 500 až 3 000 eur. "Složení účinkujících je co nejrozmanitější, aby naplnili hlavní cíl - zabavit naše diváky. V případě Jasminy proto není podstatné, zda má pěvecké, herecké, nebo taneční vzdělání, podstatné je, zda se dokáže poprat s výzvami, které show přináší - zabavit a získat si přízeň diváků. A to se všichni dozvíme již brzy," řekl podle serveru Nový čas šéf marketingu a PR Markízy Michal Borec.

Na video s Jasminou Alagič se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.