Matěj Stropnický: Hnízdečko lásky za 12 MEGA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Matěj Stropnický: Hnízdečko lásky za 12 MEGA!

Matěj Stropnický si společně s partnerem Danielem Krejčíkem pořídil zámek v Osečanech na Příbramsku
Matěj Stropnický si společně s partnerem Danielem Krejčíkem pořídil zámek v Osečanech na Příbramsku (Blesk:TONDA TRAN)

Matěj Stropnický (34), syn herce a bývalého politika Martina Stropnického (61), si spolu s partnerem, hercem Danielem Krejčíkem (24), pořídil zámek nedaleko Příbrami. „Ano, je to pravda. Pořídili jsme ho za 12 milionů,“ potvrdil koupi nemovitosti sám Stropnický.

Zámek je sice krásný, ale jak potvrdila agentura, která památku prodávala, sedm desítek let se do něj neinvestovalo. A jak Aha! potvrdil architekt, který se specializuje na obnovu zámeckých objektů, rekonstrukce zámku může vyjít na desítky milionů korun. V sobotu Matěj zveřejnil fotku se sbalenými věcmi a prozradil že se s přítelem Danielem stěhují na venkov. Novou adresou páru jsou tak Osečany na Příbramsku.

„Pánové zámek koupili s pomocí naší agentury, zprostředkování prodeje mohu potvrdit,“ potvrdil informaci Jiří Soukup z agentury Chateau. cz. Ta se specializuje na prodej zámeckých nemovitostí. Odmítl ale komentovat to, jak dvojice nemovitost hradila. K samotné stavbě náleží pozemek o výměře 6,7 hektaru a hospodářská stavení.

 První válka ministra Stropnického! Útočí na něj syn! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
13. 8. 2018 • 23:46

Aspoň to někdo dá do pořádku . Fakt nechápu lidi, co se naváží do druhých jen proto, že je někdo gay nebo lesba.Pokud vím, tak Stropnický ml. fakt makal a si vydělávalJo je to socialista a idealista, ale nefláká se.Aktivní je víc, než mnohý tady kecálista!

hu11
13. 8. 2018 • 13:57

Bába jim zaplatí zámek a Stropnický jim uhradí rekonstrukci. To jsou ti v y c h c á n k o v é herecké spodiny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.