Šok pro Krampola (80): Verdikt lékařů ho zdrtil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šok pro Krampola (80): Verdikt lékařů ho zdrtil!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (profimedia.cz)

Se sportem je navěky konec! Jiří Krampol může být ale rád, že až v 80 letech pochopil, co je to handicap. Do té doby se jakžtakž ještě dokázal pohybovat po tenisovém kurtu. Teď už jsou jeho kolena natolik zdevastovaná, že mu dělá problem i chodit. A lékař mu tenisovou raketu zakázal.

„Na tenisovou raketu musím zapomenout, jsem z toho fakt dost nešťastnej,“ konstatuje smutně herec, který ovšem všechny zbraně neskládá. Rozhodl se, že se pokusí o jiný sportovní život. „Řekl jsem si, že zkusím golf, kterým jsem celý život opovrhoval. Sport se mu ale říká, tak co?“ přemítá Krampol. „Na hřiště mne doveze vozík pro invalidy, z toho vystoupím, vezmu do ruky hůlku a pokusím se míčkem trefit do ďourky, to přece zvládnu,“ byl nadšený svým nápadem Krampol. Potom mu ale spadla brada. Přijel za svým kamarádem Petrem Bendou golfového resortu Barbora a tam zjistil, že golf žádná legrace není. Na travnatou plochu dojel vozíkem v doprovodu Jirky Bubly, bývalého hokejového reprezentanta a dnes trenéra hry zvavé golf. Začali na jamce č. 2.

„Je to jednoduché, Jirko. První rána musí být technicky dokonalá. Hráč musí perfektně zamířit, aby ohnutá rána minula les vpravo i vlevo. Na první ránu čeká jediný bunker a ten má spíše psychologický význam. A když dobře namíříš, tak ti les uhne,“ pravil Bubla Jirkovi. Krampol se tvářil, že naprosto chápe a pustil se do boje s míčkem. Bohužel, lesík neuhnul a míček byl fuč, a tak se Krampolova výuka přesunula k rybníku, kde byla jistota, že lesík je vzdálen. A trefa do jamky se nakonec po několika pokusech opravdu vydařila. „Potom jsem si řekl, že pro dnešek to stačí. Začala mě bolet záda,“ svěřil Krampol s tím, že příští týden si půjde golf zase zahrát. „Nezbejvá mi nic jiného, než tahle hra pro invalidy,“ konstatoval suše herec.

 80. narozeniny Jiřího Krampola: Litry rumu! Žádná snobárna!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
britva
14. 8. 2018 • 09:00

starej honí míčky ne greenu a stará panáky na baru v golf resortu. pak odjedou společně v elektrickém vozíku na místní nádraží a jedou vlakem domů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.