Surový útok na koupališti v Dubí. Zbitá žena (26) popsala: Davidovi (25) nepřestanu být vděčná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Surový útok na koupališti v Dubí. Zbitá žena (26) popsala: Davidovi (25) nepřestanu být vděčná!

„Bolí mě hlava a mám naraženou krční páteř,“ popsala Vladěna.
„Bolí mě hlava a mám naraženou krční páteř,“ popsala Vladěna. (Foto Aha! - H. Lacinová, JV Press, Facebook)

Nechtěla jen přihlížet, jak je cizí dítě v nebezpečí. Vladěna T. (26) se zastala malého chlapce, kterého na koupališti v Dubí topil jiný kluk. Schytala za to rány pěstí.

Vladěna zahlédla, jak chlapec nebezpečně zaútočil na jiné dítě. „Oběma rukama chytil druhého chlapečka, táhl ho dozadu a držel pod vodou. Zakročila jsem a řekla jsme mu, že se to nedělá, že by ho mohl utopit,“ popsala žena, která byla na koupališti s maminkou a dvěma dcerami (2, 6).

V tom se objevila matka napomenutého chlapce a začala Vladěně nadávat. „‚Ty svi**, co mi saháš na dítě?‘ křičela. Pak za mnou skočila do vody a dala mi ránu do hlavy, obličeje a začala mě tahat za vlasy a hlavu do bazénku,“ popsala žena. Útok by zřejmě dopadl mnohem hůř, kdyby se neobjevil zachránce David M. (25), který se mladé ženy zastal.
Když se napadená dostala z vody a volala policii, viděla, jak parta asi devíti mužů i žen bije jejího zachránce. „Přiskakovali další a další, jako kdyby si chtěl bouchnout každý,“ řekla. Posléze se Davida šla zeptat, zda něco nepotřebuje. Podle svých slov mu nepřestane být vděčná.

Agresoři přijeli z Teplic

Parta agresorů údajně na koupaliště přijela z nedalekých Teplic. Na to zareagovalo vedení města Dubí, které zdražilo ceny vstupenek. Přespolní nově zaplatí 120 korun za vstup pro dospělého a 40 pro dítě. Místní budou mít slevu a i nadále zaplatí 35 a 30 Kč. „Všechna okolní koupaliště zdražila, jen u nás zůstávala původní cena, takže jsme zdražili též,“ uvedl starosta Dubí Petr Pípal. Do uklidnění situace budou koupaliště hlídat strážníci a nainstalován je nově i monitorovací systém.

Odměna za hrdinství

Agresivní žena už byla obviněna z výtržnictví, za které si může odsedět až tři roky ve vězení. Obvinění čeká i na další útočníky. Radní Dubí včera rozhodli, že Davida M. (25), který při úterním incidentu v brouzdališti začal odtrhávat od napadené ženy odmění deseti tisíci korunami za občanskou statečnost a navrhnou ho na Cenu Michala Velíška.



Přečtěte si
zadnice
11. 8. 2018 • 18:50

Bylo zřejmé hned při první zprávě, že se jedná o cigoše!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.