Moderátor Jan Rosák (70): Šlo mu o život ve Skotsku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Moderátor Jan Rosák (70): Šlo mu o život ve Skotsku!

Jan Rosák
Jan Rosák (Foto: Dana Kolářová)

Moderátor a scénárista Jan Rosák (70) má za sebou dovolenou ve Skotsku, kde kromě hraní golfu navštívil palírny whisky. Kromě toho, že ochutnal kvalitní whisky, vyzkoušel si i jízdu vlevo, což se mu málem stalo osudným.

Ještě než mu začal pracovní kolotoč, užil si Rosák krásnou dovolenou, na kterou bude jistě dlouho vzpomínat. „S kamarádem jsem byla na golfu ve Skotsku a kromě zhlédnutí krásného golfu jsme navštívili i čtyři palírny whisky. Takže jsem ochutnal úžasné pití a navštívil úžasná golfová hřiště v místech, kde se vlastně golf narodil. Jako milovník vína tvrdý alkohol nepiji, ale tam jsem se nechal přemluvit a v tom decentním prostředí jsem byla naprosto okouzlený,“ řekl magazínu Sedmička Rosák.

Kromě golfu a whisky si Rosák vyzkoušel také jízdu vlevo. „Trvalo mi tři dny, než jsem si na změnu směru jízdy zvykl. Jednou jsem vjel málem pod náklaďák a jednou jsem se vydal na kruhovém objezdu v protisměru. Naštěstí tam v tu chvíli nic nejelo,“ svěřil se moderátor se svou zkušeností magazínu Sedmička.

Po dovolené se Rosák připravuje na dvě nové role, jež ho čekají o prázdninách. V muzikálu Tři oříšky pro Popelku bude alternovat roli krále a ještě si zahraje v Lakomcovi v Divadle Radka Brzobohatého. Kromě práce má však plánu se alespoň dvakrát týdně věnovat tenisu a golfu a na podzim se chystá do lázní.

Na video s Janem Rosákem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.