Herečka z Ordinace brutálně napadena: Pěst v obličeji za sex se ženáčem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herečka z Ordinace brutálně napadena: Pěst v obličeji za sex se ženáčem!

Petra Vajdová
Petra Vajdová (Instagram, Facebook)

Podle života herečky Petry Vajdové (33) by se klidně mohl natočit seriál. Hvězda slovenské Ordinace v růžové zahradě nejdříve bojovala se závislostí na alkoholu, pak jí odebrali řidičák za řízení pod vlivem alkoholu a nakonec skončila v protialkoholní léčebně. I přesto, že to v poslední době neměla jednoduché, v léčebně se na herečku usmálo štěstí a zamilovala se. Má to však jeden háček, herečka se zamilovala do ženáče!

Měla našlápnuto na skvělou kariéru. Vajdová patřila mezi hvězdy seriálu Ordinace, účinkovala v tanečním pořadu Let's Dance, hrála v divadle a v dalších seriálech. Život se jí však obrátil na ruby v momentě, kdy začala bojovat se závislostí na alkoholu. Od té doby herečku provázel jeden problém za druhým a vše vyústilo v jízdu autem v opilosti. Kromě sebraného řidičáku si tehdy Vajdová odnesla i pokutu tisíc eur.

Poté herečka pochopila, že takhle to dál nepůjde, a rozhodla se nastoupit na protialkoholní léčení do Psychiatrické nemocnice v Kroměříži. A právě tam, kde to nejméně čekala, se na herečku usmálo štěstí. Zamilovala se do staršího muže Martina, jenž byl v léčebně ze stejného důvodu jako herečka.

Protialkoholní léčebnu dvojice opustila společně, Vajdová odvykací kúru prý ani nedokončila. Po propuštění na milence čekalo nepříjemné setkání. Herečky nová láska totiž byla ve svazku manželském. Manželka Renáta se tedy namísto vyléčeného manžela dočkala toho, že se její muž spustil s jinou ženou.

Martinova žena si s Vajdovou vyřešila tento problém po svém. Během setkání ve třech v restauraci, kam si Martin měl zajít pro věci, kromě slovní přestřelky došlo i na napadení! Martinova manželka údajně na herečku zaútočila. „Dala jsem jí pěstí ‚do držky‘. Ulevilo se mi a tím to pro mě skončilo,“ přiznala podle expres.cz Renáta pro Nový Čas.

 



Přečtěte si
13352
10. 8. 2018 • 13:25

může být ráda, že dostala jen jednu ránu....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.