Herečka Iva Janžurová: Nový člen rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Herečka Iva Janžurová: Nový člen rodiny!

Iva Janžurová
Iva Janžurová (Karel Kopáč, David Kundrát, Martin Hykl, Profimedia.cz, ČTK)

Leckterý entomolog by mohl Ivě Janžurové (77) závidět.  Aniž by totiž chtěla, má herečka na chalupě nového člena rodiny. Uprostřed obývacího pokoje se jí usídli motýl a i přes snahu Janžurové to prý nevypadá, že by se mu chtělo odletět.

„Bez dovolení se tam nastěhoval, uhnízdil a zřejmě, jak tam trošku topím – mám v podlaze topení -, vylezl z kukly, protože si asi myslel, že už je čas,“ řekla herečka magazínu Sedmička.

Janžurová celou situaci bere s humorem, že má nového člena rodiny, jí nevadí, nebo alespoň do doby, než bude dělat neplechu. „Nastěhoval se pod cylindr do lampy a nedávno, když jsem si tam četla, strašně dováděl a dělal mi stínohru na knížce. Zkoušela jsem na něj ťukat a všelijak ho vystrnadit, ale nic nepomohlo. Tak mu říkám: Počkej, já si tě za trest vyfotím. Otevřela jsem mobil, vlezla pod lampu, on tam chvíli seděl, ukázal mi prdelku a nic,“ svěřila se herečka magazínu Sedmička.

„Normálně vylítl ven, lehl si na podlahu, roztáhl křídla a nechal se vyfotit v celé své krásce. No chápete to?“ uzavřela příhodu Janžurová. Herečka za celou svoji kariéru neměla možnost natáčet s motýly, nemá s nimi žádné zkušenosti, proto přesně neví, jak se k nim chovat. Jak dlouho nový člen rodiny u Janžurové zůstane, ukáže až čas.

 Iva Janžurová otevřeně o operaci srdce:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
9. 9. 2018 • 22:04

Já jsem si zas myslela, že některá z těch jejích tlustých dcer zas porodila nějakého Kryšpína, Theodora, Ádolfa, Jenovéfu,Klotyldu či něco podobnýho. Motýl se nám doma nedávno vylíhnul taky a dokonce dva. Běláskové. Nevěděla jsem, co s nimi, jeden (ten první) zahynul, tak toho druhého jsem hned vypustila na zahrádku, abych mu zachránila život. Do Blesku ani do Aha! jsem to nenapsala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.