Ostuda Obermaierové v Prostřeno: Úplná krávovina to byla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ostuda Obermaierové v Prostřeno: Úplná krávovina to byla!

Herečka Jaroslava Obermaierová
Herečka Jaroslava Obermaierová (Foto: Marek Pátek)

Po úrazu, operaci, rehabilitaci a velkých nervech, si herečka Jaroslava Obermaierová konečně užívá dovolenou, kterou si dle vlastních slov zaslouží. Mezi její záliby patří relax, kterého si teď užije trochu víc než obvykle, ale také vaření. Díky němu ale zažila velký trapas.

Vzhledem k tomu, že ráda vaří a patří mezi oblíbené herečky, přijala pozvání do televizního pořadu o vaření. Kdyby věděla, co ji tam čeká, asi by tam ani nešla. „…Absolvovala jsem takovou ptákoviny kdysi na Primě, kde jsme vařily čtyři herečky. To vám bylo něco. Jedna z nás, nebudu jmenovat, byla fakt »báječná«. Byla to taková šílená biožena. Já na to tedy moc nejsem, ale to je jedno… Vařila zdravou stravu. Měla jsem tehdy šílený hlad, už když jsme přišly, a ona dělala chudinka, takovou tu japonskou polívku miso děsně dlouho, úplná krávovina, a do prostředka lupla žampion.

Ten tam tak výrazně plaval v té polévce, která neměla vůbec žádnou chuť, že jsem si myslela, že to je třeba kousek něčeho jiného, co tam patří, tak jsem si ho vzala do pusy. Jenže on byl tak hnusnej, že jsem ho vyplivla a oni to samozřejmě dali do detailu, takže jsem měla hroznou ostudu. Ale jinak houby jím, mně to nevadí, nicméně tohle bylo tak hnusný, to se teda nepovedlo…“ odpověděla Obermaierová na otázku časopisu Sedmička, zda někdy navštívila kurz vaření. Zároveň tak vyzradila jeden z jejích trapasů. Zdravému či japonskému jídlu tak hvězda Ulice asi moc neholduje.

 Obermaierová alias Nyklová z Ulice rapuje v klipu idiota Mária! Bude z toho mít smrt?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.