Horší než ženská! Za co šéfkuchař Pohlreich utrácí desítky tisíc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Horší než ženská! Za co šéfkuchař Pohlreich utrácí desítky tisíc?

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich (Pavel Machan)

Vypadá jako hastroš, ale nakupuje za desítky tisíc! Tak to má kulinářský kat Zdeněk Pohlreich (61). Ten prozradil, že kromě vaření miluje módu a rád shání věci v cizině.

I když to tak možná nevypadá, patří prý Pohlreich mezi módní nadšence. „Dlouho jsem žádnou cestu bohužel nepodnikl, což mě mrzí. Ono se plno věcí dá pořídit po internetu, ale to jste pak okradeni o ten největší zážitek. Sice máte ten předmět, ale ne ten zážitek z výběru a všeho kolem, což si myslím, že k tomu neodmyslitelně patří,“ prozradil dle expres.cz známý kuchař s tím, že od té doby, co má peníze, se zajímá o módu.

„Zhruba před deseti lety jsme s manželkou vycestovali do Tokia, kde jsme se seznámili s jedním člověkem, do jehož kousků jsme se zamilovali na první pohled. A od té doby se tomu věnujeme,“ řekl Pohlreich, který se zamiloval do práce návrháře Jódžiho Jamamoty, jehož modely nosí například i David Beckham. „Důležité je, že se já cítím dobře,“ vzkázal šéf všem kritikům.

 Tipy na grilování pro začátečníky od Zdeňka Pohlreicha

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
9. 8. 2018 • 10:29

Možná utrácí velké částky za své oblečení a pro manželku, ale vidět to není. Snad se v tom cítí dobře s vědomím, že je to značkové . Já mám ráda italskou módu, nemusím pro ni jezdit až do Itálie, jen u nás a v Praze nakoupím a jsem moc spokojená. Podle ohlasů pěkné oblečení a to jen umocňuje můj osobní pocit . Snažím se nakupovat nadčasové kousky a takové, které přímo vybízejí ke kombinaci s doplňky .

kadlicek
8. 8. 2018 • 00:56

Já myslím, že nejvíc dá chuděrka za podprsenky...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.