Bizarní dohra případu mordu na líbánkách britského milionáře: Očištěn z vraždy manželky a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bizarní dohra případu mordu na líbánkách britského milionáře: Očištěn z vraždy manželky a...

Shrien Dewani s manželkou, z jejíž vraždy byl obviněn.
Shrien Dewani s manželkou, z jejíž vraždy byl obviněn. (Foto Twitter, Profimedia.cz)

Značně bizarní dohru má případ vraždy, který v roce 2010 hýbal Anglií i Indií. Brit s indickými kořeny Shrien Dewani (38) byl tehdy obviněn z mordu své novomanželky Anni Dewani (†28). A teď, když ho soudy definitivně očistily, se ukázalo, že je gay a žije s brazilským fotografem!

Zámožný podnikatel Shrien si Anni, která byla pro změnu Švédka s rovněž indickými kořeny, vzal 29. října v Bombaji a o týden později vyrazili na líbánky do Kapského města. Tam byli 13. listopadu uneseni – údajně grázlem, který se vydával za taxikáře. Ovšem zatímco padouch s dalšími dvěma kumpány, kteří do auta nasedli, Shriena jen okradli a vyhodili z jedoucího auta, jeho ženu zabili.

Tělo nebohé Anni bylo nalezeno druhý den na zadním sedadle opuštěného vozu.

Platil gigolům

Soud po zdánlivě nekončeném procesu Shriena nakonec zprostil jakékoli viny. A to i přesto, že vrazi vytrvale opakovali, že si je najal a za zabití Anni jim zaplatil. U soudu navíc začaly na povrch vyplouvat podivnosti. Dewani najednou začal tvrdit, že je ze 70% bisexuál a přiznal se, že platil za sex gigolům.

Teď se navíc ukázalo, že už asi i zbývajících 30 procent heterosexuality potlačil, neboť žije v Londýně s Brazilcem Gledisonem Martinsem. „Proč před mou dcerou tajil, že je gay?! Kdyby to věděla, nikdy by si ho nevzala a neodjela by na ty osudné líbánky. Mohla by žít,“ pláče pořád zdrcený otec Vinod Hindocha. „Chybí nám každou minutu každého dne...“



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.