Moderátorka Doležalová: Vydělala na nařízení televize! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Moderátorka Doležalová: Vydělala na nařízení televize!

Klára Doležalová
Klára Doležalová (Foto FTV Prima a archiv Kláry Doležalové, ara)

Moderátorce hlavního zpravodajství na Primě Kláře Doležalové (44) muže kdekdo závidět. Nejen Doležalová, ale i její kolegové musí odsloužit pouze deset dní v měsíci! Díky tomuto nařízení si může moderátorka zpráv užívat skoro celé léto mimo Českou republiku.

Jakmile má čas, odjíždí Doležalová do Chorvatska, kde mají s manželem Miodragem Maksimovičem na Šoltě dům a olivové plantáže. "Momentálně ten desetidenní maraton mám, ale dcery zůstaly v Chorvatsku. Střídají se tam s nimi babičky, dědečkové a jezí za nimi i kamarádi. A my s manželem jsme tady," řekla moderátorka Super.cz.

Zatímco o prázdninách se tam moderátorka pokouší trávit co nejvíce času, mimo léto se tam vzhledem k dětem, které chodí do školy, příliš nedostane. „Během školního roku se tam nejezdím ani tak rekreovat, jako spíš řešit věci kolem našeho olivového háje. Vyrábíme domácí bio olivový olej. Je to vášeň, ale také spousta povinností,“ svěřila se Aha! Doležalová.

Doležalová jezdí do Chorvatska prakticky od dětství. Nebylo léto, kdy by na jih Evropy nezavítala. Moderátorka zpráv navíc mluví srbochorvatsky, mentalita lidí je moderátorce velmi blízká a proto není divu, že jí Chorvatsko tolik chybí. "Každý den v létě se mi v Praze po Chorvatsku stýská a připadá mi hrozně dlouhý," přiznala moderátorka Super.cz.

 Zprávařka z Primy Klára Doležalová má super byznys:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.