Sebevražda manželů ve Znojmě. Vzali sebou i pejska: Skočili, protože... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sebevražda manželů ve Znojmě. Vzali sebou i pejska: Skočili, protože...

Na místě tragédie se objevily svíčky a květiny.
Na místě tragédie se objevily svíčky a květiny. (Foto: Zdeněk Matyáš)

Vypadali jako spokojený pár středního věku s milovanou jezevčicí na procházce. Ve skutečnosti plánovali drsný odchod ze života. Ocitli se totiž pro ně v bezvýchodné situaci...

Za skokem ženy (†46) a jejího manžela (†55) ze 7. patra panelového bytu na předměstí Znojma byly podle všeho dluhy a především výpověď z bytu. Manželé byli bez práce a neměli kam jít. Ve středu ráno proto zvolili dobrovolnou smrt! „Podle dosavadního šetření je podezření, že oba úmyslně skočili z balkonu tohoto domu,“ potvrdila mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Manželé vyskočili z balkonu v 7. patře panelového domu.

Radši smrt

Podle zjištění Aha skončili ruku v ruce se životy v den, kdy se měli z bytu vystěhovat. Večer se zřejmě ještě napili... Paní Marie (61), která dochází do sousedního vchodu za svou maminkou, Aha! řekla, že zemřelé znala z jejich předchozího bydliště na stejném sídlišti. A idylka to nebyla.

I alkohol?

„Oni si vždycky pronajali byt, jenže pak přestali platit a dostali vyhazov. Přesně takhle to proběhlo i tady,“ uvedla žena. Podle muže bydlícího o patro níž, stupňující se finanční problémy obou partnerů doprovázela konzumace alkoholu. „Je mi to líto. Můj názor ale je, že rezignovali na smysluplné řešení problémů a rozhodli se vše ukončit,“ tvrdil.

Bereme »maličkou«

Manželé údajně zanechali dopis na rozloučenou se zmínkou, že si »maličkou« berou sebou. Mínili tím svého psa, kterého před osudným skokem usmrtili. Policie se k tomu odmítla vyjádřit.

Přečtěte si
lepabrena
5. 8. 2018 • 15:49

Lidé, kteří chovají psy, se mi hnusí. Jsou to zbabělci, kteří nemají odvahu pokousat vás sami.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.