Výrostci z Anglie skončili v cele: Fotili, jak šikanují
 postiženou ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Výrostci z Anglie skončili v cele: Fotili, jak šikanují
 postiženou ženu!

Fotili, jak šikanují
 postiženou ženu
Fotili, jak šikanují
 postiženou ženu (Foto Twitter)

Británie je v šoku! Obrovský poprask tam vyvolala čtveřice výrostků, kteří na postiženou ženu házeli vajíčka a mouku. A aby toho nebylo málo, nakonec si s ní ještě pořídili nechutný snímek. Zatímco se vyděšená a bezmocná žena krčila na lavičce, vysmátí hoši za ní pózovali.

Na nejmenovanou ženu narazila partička grázlů v parku v anglickém městě Bury St Edmunds. Nejdříve ji polili vodou, a protože jim šikana postiženého člověka přišla jako ohromná legrace, vysypali na ní pytlíky mouky a nakonec po ní házeli vajíčka a sprostě jí nadávali.

„Obětí byla žena kolem čtyřicítky, fyzicky neutrpěla žádná zranění,“ stálo v prohlášení policie z anglického hrabství Suffolk, kde k incidentu došlo. Policie se navíc domnívá, že skupinka mladíků patří k větší skupině tyranů, která už týdny terorizuje lidi ve městě.
Partička floutků ve věku 15, 15, 17 a 17 sice skončila v klepetech, ale před dalším slyšením byli všichni propuštěni – jejich rodiče, kteří prý patří k místní smetánce, za ně zaplatili kauci. Policie oznámila, že zatčen byl nakonec i fotograf, který týrání ženy natáčel celou dobu na video, a následně nahrál na sociální sítě.

Fotili, jak šikanují
 postiženou ženu

Případ vyvolal mezi lidmi velké pozdvižení, někteří se dokonce rozhodli, že vezmou spravedlnost do vlastních rukou a za napadenou ženu se pomstí. Došlo to až tak daleko, že jednoho z chlapců prý měl někoho pobodat. Jeho zranění jsou ale naštěstí jen lehká.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.