Cajthamlová bije na poplach: Nejhorší hříchy Čechů v letních pařácích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Cajthamlová bije na poplach: Nejhorší hříchy Čechů v letních pařácích!

Lékařka Kateřina Cajthamlová
Lékařka Kateřina Cajthamlová

Známá expertka už léta zdvihá varovně prst ohledně našich zlozvyků. A v těchto hororových vedrech už rovnou bije na poplach! Co děláme špatně?

V Česku aktuálně panují větší horka než v prázdninových destinacích. Není divu, že lidský organismus dostává řádně zabrat. Například přílišné vystavování se slunci nás prý může dorazit úplně. „Víc se tvoří například volné radikály z automobilového průmyslu, z výfuků. Jedná se o tzv. losangeleský typ smogu,“ varuje Kateřina Cajthamlová (56) na webu relax.lidovky.cz. 

A na pořádný průšvih si můžeme zadělat i při tolik oblíbené grilovačce! „Alkohol rozšiřuje cévy, což vede k nadměrnému pocení a dehydrataci,“ tvrdí populární lékařka a dodává: „Když sníme něco obtížně stravitelného, trávicí trakt stáhne tekutiny k sobě. Tím pádem klesá krevní tlak a pocení má na celkový zdravotní stav horší efekt!“ 

A třeba na výlety do výše položených oblastí bychom aktuálně měli rovnou zapomenout! „Chodit v takovém vedru s batohem po horách, to je opravdu strašně nebezpečná aktivita,“ kroutí hlavou doktorka Kateřina.

 



Přečtěte si
Labello
1. 8. 2018 • 19:29

Jak je možné, že paní, která tolik hovoří o zdravém životním stylu sama vypadá tak strašidelně, nezdravě?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.