Petra Němcová v Česku: Vrátila se do dětství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petra Němcová v Česku: Vrátila se do dětství

Petra Němcová
Petra Němcová (profimedia.cz)

Spíš než doma se Petra Němcová (39) po celý rok zdržuje ve světě, ale na léto jí to nedalo a rozhodla se pár dní strávit v Praze. Ani tady se ale nenudí. Co všechno v rodné zemi světová topmodelka stíhá?

Do Česka přijela už před několika dny a její první kroky vedly do centra Prahy. Prošla si památky a rozplývala se nad krásou Obecního domu. O víkendu navštívila rodiče v Karviné.

„Jedu domů mým nejoblíbenějším dopravním prostředkem z dětství. Neměli jsme peníze na auto, takže na výběr byl vlak, autobus, tramvaj nebo kolo, na které jsme také neměli peníze až do pozdější doby. Mé dětství mě naučilo hodně důležitých věcí. Jednou z nich bylo pochopit hodnotu základních věcí a také, jak moc na ně rodiče museli pracovat,“ svěřila se Němcová. „Takhle vypadá úžasná neděle u nás doma. Sbírám ovoce ze zahrady a vytáhla jsem šaty ze staré skříně,“ pochlubila se modelka na sociální síti.

Petra Němcová na filmovém festivalu v Cannes:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.