Dara Rolins a Rytmus: Miliony v trapu! Kousavý vzkaz říká vše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rolins (45) přišel rozchod s Rytmusem (41) DRAHO! Kousavý vzkaz říká VŠE

Dara vyplatila Rytmuse z jejich společného domu.
Dara vyplatila Rytmuse z jejich společného domu. (Foto: abl)

Dara Rolins už udělala za vztahem s Rytmusem tlustou čáru. Přestala ho sledovat na Instagramu a dokonce už ho stihla vyplatit z domu v Tuchoměřicích. Zpěvačku to stálo nejen hodně nervů, ale i peněz!

Rozešli se sice už v březnu, ale majetkové vyrovnání vyřešili až teď. Přestože nebyli manželé, musela Dara rappera Rytmuse vyplatit z domu v Tuchoměřicích, který obývali společně. Vzhledem k tomu, že zpěvačky dcera Laura je tam zvyklá, nezbývalo než platit. Podle dostupných informací Patriku Vrbovskému dala 10 milionů korun, spíš ale víc.

Navíc Dara přestala sledovat jeho profil na Instagramu, zřejmě už se nemohla dívat na jeho vyznání lásky Jasmině Alagič. Neodpustila si ale pořádné rýpnutí. „Když máš okolo sebe lidi, kteří tě milují proto, kdo jsi, ne, čím jsi, koho znáš, kdo zná tebe, jak se oblékáš, čím jezdíš, kolik máš peněz, jsi tou njšťastnější Darou na světě,“ vzkázala zpěvačka prostřednictvím sociální sítě.

 Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
kozinozka
30. 7. 2018 • 12:10

Dělení spol. majetku po rozvodu je asi velmi "různé". V mém příípadě jsem byla obrána a jsem ráda, že mně zůstala střecha nad hlavou. Druhá strana si mohla ponechat všechno, za zrušenéé členství v BD splácím více než milionovou částku. Byl to stavební podnikatel, a zřejmě dosti "oblíbený".

darafans@...
29. 7. 2018 • 19:26

Vydělává zřejmě proto, ze na rozdíl od Vás, něco umí a něco dokázala. Ne jen tupě plácat na stránkách bulváru. O tom kdo je podprůměrný, nemá asi cenu rozvádět debatu. Ale jistě to nebude Dara. Hezky den....

josefvyskoc
29. 7. 2018 • 19:16

Cigán je dobrý člověk , na věky khamoš !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.