Kamila Moučková: Opravdová NENÁVIST! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kamila Moučková: Opravdová NENÁVIST!

Legendární hlasatelka Kamila Moučková
Legendární hlasatelka Kamila Moučková (Archiv Blesku)

Tak to byste neřekli! Kamila Moučková na svůj věk vypadá až nevěřitelně dobře! Devadesát let by jí opravdu nikdo nehádal. Hodně dam si myslí, že slavná hlasatelka za to vděčí plastikám a make-upu, ale v tom se šeredně pletou.

Plastiky prý žádné nemá a drahou kosmetiku jí už kdysi zatrhla její kosmetička, která se vyučila ve Vídni. Kromě toho, že není zastáncem drahých krémů, prozradila Sedmičce to, co nenávidí.  „Nenávidím make-up! Mám jeden takovej dobrej, anglickej, lehoučkej, ale nejradši stejně nenosím nic…

Já jsem vždycky nenáviděla make-up a Milena Vostřálková mi říkala: „Čoveče, ty máš tak nádhernou pleť, co pro to děláš?“ A já jí odpověděla, že nic. Jen se odličuju. Holky to na sobě mají hodinu před vysíláním a pak hodiny potom. Já první, co udělám, je, že mažu do maskérny, pořádně to odlíčit. Ony v tom chodily domů a pak se divily,“ prozradila Moučková.

 Moučková radí Dádě, jak se poprat s nevěrou: Chtěla jsem umřít!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ad-ga
5. 8. 2018 • 15:33

Když tak to byla Milena Vostřáková, neumíte redaktoři napsat ani jméno správně. Vraťte se do školy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.