Krvavé zatmění měsíce: Temná proroctví astrologů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krvavé zatmění měsíce: Temná proroctví astrologů

V Česku nastane nejdelší zatmění měsíce v tomto století
V Česku nastane nejdelší zatmění měsíce v tomto století (Profimedia.cz)

Těšíte se na dnešní úžasné nebeské divadlo, nebo se trochu bojíte, co úplněk spojený se zatměním přinese? Apokalypsy se obávat nemusíte, ale psychika může dostat trochu zabrat. Deník Aha! ví, jak se bránit.

Co nás dnes čeká
Dnes večer bude k vidění superúplněk spojený s dlouhotrvajícím zatměním Měsíce. Nebeská show vypukne ve 21:30 SELČ nízko nad jihovýchodním obzorem a skončí ve 23:13. Navíc bude celou noc velmi dobře pozorovatelný Mars. Měsíc se schová na 103 minut, což je nejvíce v tomto století. Jeho zatmění jsme naposledy mohli pozorovat před sedmi lety.



Triumfální konstelace
Astrologové již nyní marně potlačují dojetí, jelikož se jim prakticky v jedné přímce ocitne na jedné straně Slunce a Měsíční vzestupný uzel na začátku Lva a na druhé straně horoskopu Měsíc, Mars a Měsíční sestupný uzel na začátku Vodnáře. K tomu se směle připojuje i Černá Luna na samém konci Kozoroha a celá tato sestava je v T-kvadratuře k Uranu na začátku Býka.
To je triumfální konstelace, jaká se vyskytuje málokdy, a rituální mágové zabývající se démonologií, se již nyní chvějí radostným vzrušením, protože mohou využít jedinečných možností takzvaného »otevírání bran«. Pomocí něho se dá realizovat buď »stvoření«, nebo spíše příchod sukkuby nebo inkuba. Většina z nás však Sirael tvořit nechce. Co přinese zatmění nám?



Proroctví o konci světa
Při tomto zatmění se Měsíc barví do ruda – a to je chvíle pro všechny temné proroky. Jedni tvrdí, že krvavý Měsíc souvisí s proroctvím o konci světa. Bible prý tak popisuje soudný den. Tato tvrzení vycházejí ze starozákonní prorocké knihy – Kniha Jóela. Jiní konspirátoři věří, že krvavý Měsíc byl předpovězen Knihou zjevení, která hovoří o velkých zemětřeseních a požárech. Tyto teorie o apokalypse se však objevují už dlouhá léta, a svět se točí dál.

Na co si dát pozor?
Dopad na psychiku
Zatmění přináší útlum empatie, máme tendenci být hluší k potřebám ostatních. Proto se vyskytuje větší množství hádek a konfliktů, dokonce i násilná trestná činnost.

Složité vztahy
Neschopnost se dohodnout, mocenské konflikty, to všechno se může vyskytnout. Nejrozumnější je proto uzavřít příměří, alespoň do pondělí. V den zatmění se toho víc zkomplikuje, než vyřeší.  

Fyzické projevy
*mohou se objevit migrény
*zajistěte dostatečný příjem tekutin
*objevují se revmatické bolesti
*bolí stará znamení

Domácí zvířata
*nevhodný den pro výcvik
*snadno se unaví
*mohou být flegmatická nebo agresivní

Jak přežít úplňkový den?
*nepřepínejte se
*nepodléhejte zbytečně emocím
*vyhněte se zásadním jednáním
*snažte se myslet pozitivně


Chcete si splnit přání? Vyzkoušejte rituál!
Zatmění nemá jen negativa, je to nejlepší chvíle, kdy vykonat rituál pro splnění přání. Jakmile udeří 23. hodina, posaďte se před zrcadlo, to je taková klasická »prolézačka« do jiných dimenzí, v místnosti zhasněte, abyste seděli v naprosté tmě, ideální je, pokud jste doma sami, a navíc je třeba zavázat si oči šátkem.


Rituál je postavený na tom, že budete odkázaní pouze na to, co uslyšíte a ucítíte. V duchu se soustřeďte na to, co chcete, aby se vám v nejbližší době splnilo. Bylo by dobré, kdybyste vydrželi bez zrakových vjemů 40 minut až hodinu. Pokud se vám stane, že něco zajímavého uslyšíte, může to být i docela zřetelný hlas, nebo najednou ucítíte, že do vás někdo strčil, či zřetelně ucítíte, že vás někdo na chvíli uchopil za rameno, můžete to považovat za znamení, že kontakt byl navázán.
Nemusíte mít strach, při podobných experimentech se nikdy nic nestalo. Vy sami nemusíte promlouvat lidským hlasem, stačí, když si budete v duchu opakovat například „chci takového a makového partnera“ nebo „chci, aby se moje situace zlepšila“, popřípadě „chci se zbavit psychopata XY“ a máte velkou naději, že se vaše přání do pár týdnů splní nebo začne plnit. Samozřejmě můžete cokoliv žádat i pro někoho jiného, v tento den a v tuto noc k tomu máte výjimečnou příležitost.

Podívejte se, kdy má přijít další zatmění Měsíce

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.