Monika Absolonová (41) o vlastní matce: Výhružky policií a naschvály! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Monika Absolonová (41) o těžkém soužití s vlastní matkou: Výhružky policií a naschvály!

Monika Absolonová s maminkou
Monika Absolonová s maminkou (Facebook)

Těhotná zpěvačka Monika Absolonová promluvila o soužití její rodiny pod jednou střechou. Vzhledem k tomu, že jeden dům obývá zpěvačka s partnerem a synkem, její matka a dokonce i bratr s přítelkyní, je to někdy pořádná divočina.

O soukromí se Monika Absolonová rozpovídala v průběhu vystoupení v Brandýse nad Labem a dusila se při tom smíchy. „My jak bydlíme v jednom domě, logicky bydlíme s Tomášem v jednom domě. Ale my bydlíme celá rodina v jednom domě. To znamená, že bydlím já s Tomášem, s Tadeášem a se psem, pak bydlí máma se svým manželem a pak bydlí bratr se svou přítelkyní a také se psem,“ popsala zpěvačka, jak vypadá jejich soužití.

Přiznala, že takové bydlení má své výhody i nevýhody. „Výhody to má třeba, když můj bratr pořádá mejdany, tak všude jinde už by na něj volali, já nevím co. A máma mu třeba napíše – Marku, ztište se. On odpoví "Ano" a nic se nestane. Potom mu napíše třeba v půl jedné – Ztište se, nebo zavolám policii. A taky se nic nestane a v půl třetí napíše – Ztište se, nebo tam jdu mezi vás. A je ticho," prozradila Absolonová s tím, že ani ona sama to s matkou nemá jednoduché.

„Nevýhoda byla, když jsem bydlela sama a hledala jsem chlapce, tak máma volala z okna – Kdo to k nám jde? A teď je to dobrý, teď zase hlídá, aby tam nešel někdo, kdo tam nemá co dělat. Ale bohužel hlídá, i jestli mám vyžehleno a mamka je sice boží, ale není taková, že by mi šla vyžehlit. Ne, ale každý den mi připomene, že tam mám další koš prádla a ona ho v té prádelně přeskakuje,“ prozradila, že ani ona sama občas matčině zájmu nejde.

 Absolonová o synovi Tadeášovi: Budu strašná matka!

Video se připravuje ...

 

 

 

 

 



Přečtěte si
rydlo
29. 7. 2018 • 00:02

Co brání Monice, aby se vystěhovala z domu kdy bydlí s celou rodinou, když si pořád musí stěžovat do médií, jak špatné je soužití v domě s rodinou? Spíš se zdá, že jí vyhovuje, že její bratr dělá bordel v domě různými večírky a s matkou je těžké soužití! Kdyby jí to tolik vadilo, jak se pořád snaží zdůrazňovat, už by tam dávno nebydlela! Alespoň se má čím zviditelňovat, svým zpěvem by asi neměla šanci, je to nic moc!

panamira
28. 7. 2018 • 20:16

Jedna z největších vtěrek a to na druhou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.