Rytmus s Darou řekli DOST! Nečekaný posun v jejich vztahu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rytmus s Darou řekli DOST! Nečekaný posun v jejich vztahu

Dara s Patrikem v době, kdy ještě tvořili spokojený pár.
Dara s Patrikem v době, kdy ještě tvořili spokojený pár. (K. Kopáč, M. Rušinová)

Rozchod Dary a Rytmuse všechny šokoval. Stejně jako to, že už dva měsíce po rozchodu Patrik Vrbovský přiznal vztah s Jasminou Alagič. Zpočátku to vypadalo, že jejich rozchod proběhl v klidu a bez emocí, ale zřejmě se to nepovedlo. Dara a Rytmus teď udělali něco opravdu nečekaného.

Dá se říci, že Dara Rolins a Rytmus udělali za jejich vztahem definitivní tečku. Zdálo se, že jejich životy už nic nespojuje, ale to byl omyl. Ve spojení byli i nadále prostřednictvím sociálních sítí, ale to už je minulost. Na Instagramu se totiž přestali sledovat. To znamená, že Dara Rolins už neuvidí jeho zamilované fotky s Jasminou Alagič a Rytmus bude ochuzen o momentky ze života slavné zpěvačky.

Vzhledem k některým rapperovým vyznáním a prohlášením, se není co divit, že na to Dara neměla žaludek. Vypadá to tak, že ani relativně poklidný rozchod jim ke kamarádským vztahům příliš nepomohl.  

Rytmus konečně přiznal, kdo v jeho srdci nahradil Daru Rolins

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.