Sestřička z Ordinace Jeníková: Strach o syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sestřička z Ordinace Jeníková: Strach o syna!

Veronika Jeníková
Veronika Jeníková (Herminapress.cz)

Veronika Jeníková (49) alias sestřička Vendulka Čížková z Ordinace v růžové zahradě, kde působila pět let má i po odchodu ze seriálu plné ruce práce. Má za sebou dvě úspěšné divadelní premiéry a těší se na dovolenou. Bohužel se najdou i chvíle, kdy člověk nezažívá jen to hezké. Herečka nedávno prožila chvíle hrůzy, její syn se zranil při srážce pražských tramvají!

„Jsou situace, kdy si člověk opět uvědomí, co je v životě nejdůležitější, řekla Jeníková magazínu Sedmička, jež si prožila těžké chvíle poté, co zjistila, že jedním ze zraněných při srážce pražských tramvají byl její syn.

„Každý rodič zná strach, když si jeho ratolest vyjede poprvé s novým řidičákem, ještě větší obavu má, když se poprvé vydá na D1 nebo po dálnicích třeba do Chorvatska. Ale být připraven na to, že vás jede navštívit z Vršovic do Jinonic tramvají a jen díky mladické sportovní zdatnosti a postřehu si zachrání život, na to nepomýšlíte ani v nejdivočejším snu“ svěřila se herečka magazínu Sedmička.

Její syn jel tramvají č. 22 a na zadní plošině včas uskočil před nebrzdící patnáctkou. „Mnoho hodin pak strávíte jeho vyhledáváním po přilehlých nemocnicích a nevíte, co se mu vlastně stalo. Potom s úlevou zjistíte, že má »jen« roztříštěný nos a že všichni lékaři VFN jsou absolutně dokonalí,“ uzavřela Jeníková povídání pro magazín Sedmička.



Přečtěte si
lalia
9. 9. 2018 • 16:49

Verunko,věřím vám.Každá rozumná matka má strach o své dítě od narození až po její smrt.Je to tak a je to úděl.Je to daň.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.