Hvězda Ulice Kadeřávková: Po rozchodu s přítelem terčem ostré kritiky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Ulice Kadeřávková: Po rozchodu s přítelem terčem ostré kritiky!

Anna Kadeřávková se na dovolené na Mallorce opalovala nahoře bez
Anna Kadeřávková se na dovolené na Mallorce opalovala nahoře bez (Instagram)

Hvězda seriálu Ulice Anna Kadeřávková (21) nedávno své fanoušky překvapila zprávou o rozchodu s partnerem Johanem Mádrem (23). Po dva a půl roku se rozhodli svůj vztah ukončit, dle jejich vyjádření na sociální síti však zůstávají nadále přátelé a rozešli se v dobrém.

Každý se s rozchodem vypořádá po svém a herečka se rozhodla odletět s kamarádkou na ostrov Mallorca, kde to pořádně rozjela. Kromě vystavování nahoře bez a vyšpuleného pozadí, herečka užívá dovolené plnými doušky. Bohužel pro herečku se Kadeřávková nedočkala pochopení za své odhalené fotografie a schytala nejen od svých fanoušků ostrou kritiku.

„Od té doby, co si tu postla, že nejsi s Johanem, tak se tady na instagramu chováš jako totální pipina,“ napsal jeden z uživatelů sociální sítě k fotografii, kde Kadeřávková na pláži vystavila svůj zadeček, vnady si pak zakrývala jen jednou rukou. „Přirozená potřeba rozejité ženy ukázat že se má fajn i bez chlapa,“ zní další komentář pod fotografií.

Chování herečky se dle fanoušků od rozchodu s přítelem rapidně změnilo k horšímu a kromě vystavování se na sociální síti herečku její příznivci kritizují i za její chování. „Viděla jsem ve story, jak zapíjí léky vínem a tváří se u toho jako king světa, tak bych jí nejradši praštila do obličeje,“ zněl jeden z mnoho komentářů na sociální síti.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.