Novomanželé Plíšková s Hrdličkou: Slavili v bazénu a luxusní restauraci s michelinskou hvězdou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Novomanželé Plíšková s Hrdličkou: Slavili v bazénu a luxusní restauraci s michelinskou hvězdou

Mlsný kocour a jeho harém? Michal Hrdlička se u hotelového bazénu dmul ve společnosti pěti spoře oděných krásek pýchou, ale patří mu jen ta druhá zleva – Karolína Plíšková!
Mlsný kocour a jeho harém? Michal Hrdlička se u hotelového bazénu dmul ve společnosti pěti spoře oděných krásek pýchou, ale patří mu jen ta druhá zleva – Karolína Plíšková! (Foto Instagram)

Jsou pekelně bohatí, tak mohli i svoji veselku proměnit v nádhernou pohádku. Novomanželé Karolína Plíšková (26) s Michalem Hrdličkou (29) si užívali luxusu.

Svoji svatbu před světem úzkostlivě tajili, byť fotoreportéři Aha! před monackou radnicí nechyběli. „Jsme svoji! Pan a paní Hrdličkovi,“ oznámil nakonec sportovní moderátor oficiálně na sociálních sítích a šťastná tenisová hvězda přidala: „Právě jsem si vzala muže svého života!“

Na svatbě sice měli jen 13 hostů včetně svědků, ovšem oslavy skromné rozhodně nebyly. Vždyť se bydlelo ve čtyřhvězdičkovém hotelu Monte-Carlo Bay Hotel & Resort, kde jedna noc v apartmánu s výhledem na moře přijde na 10 tisíc korun. Oslava pak proběhla v přilehlé restauraci Blue Bay, která se už třetím rokem pyšní michelinskou hvězdou a řídí ji slavný šéfkuchař Marcel Ravin. Není divu, že základní meníčko tam startuje na ceně 2400 Kč, samozřejmě bez drinků...Svatebčané nakonec neskončili pod stolem, ale... v hotelovém bazénu. „Oslavujeme Hrdličky!“ smáli se v plavkách. Tak snad to Karolíně s Michalem klapne!

Teď je čeká odloučení...
 Navlékli si prstýnky na ruce a teď se od sebe nehnou ani na krok? Ba právě naopak! Sotva se vzali, co nevidět půjdou zase od sebe. Karolínu čeká přechod na betonové turnaje a v Montrealu i Cincinnati bude bez svého milého. „V srpnu budeme tři týdny úplně bez sebe, pojedu jen potom na grandslam v New Yorku,“ prozradil Hrdlička, jenž má na O2 TV povinnosti fotbalového komentátora.

Dusno kolem dvojčete Kristýny
Schválně prohrála?
Přijela ségře na veselku a teď je za podvodnici! Kristýna Plíšková (26) se ocitla v nemilosti mnoha fanoušků, podle nichž schválně prohrála zápas!
Byla to senzace. Plíšková coby turnajová trojka padla ve středu na antukovém turnaji v Olomouci hned v 1. kole s mladou Štefkovou. Sice po třísetové bitvě, ale prohrála. „Žádné překvapení, vždyť na další noc už ani neměla objednaný pokoj v hotelu,“ tvrdil při internetové diskusi jeden ze sázkařů. Když se o den později zjevila v Monaku na svatbě dvojčete Karolíny, bez níž nedá ani ránu, měli jasno i ostatní...
„Jsi chtěla stihnout svatbu, tak jsi v Olmiku pustila dva sety,“ vynadal jí jeden z fandů na Instagramu a druhý pod Kristýninu předsvatební fotku v modrých šatech přidal: „Ty sis koupila za prodaný zápas proti Štefkové?“


Komentáře nabíraly na grádech, vulgaritami se to jen hemžilo, a tak musel z pozice manažera zasáhnout samotný Hrdlička. „Kristýna na svatbě vůbec neměla být, dokonce jsme pro ni ani neměli pokoj a museli ho na poslední chvíli zajišťovat. To jen pokud někoho zajímají fakta a ne ubohé senzacechtivé teorie. Moc si vážíme, že i přes velké zklamání narychlo dorazila a dnes ráno už zase odletěla na další turnaj do Moskvy. Hodně štěstí a děkujeme,“ napsal její nový švagr. Rozehnal tím pochybnosti fandů?

Na video ze svatby se můžete podívat zde:



Přečtěte si
xcarodejka
21. 7. 2018 • 11:00

Výdycky je to pokus, ale páry by měly být nějak rovnocenné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.