VZPOMÍNÁTE? Drsná moderátorka Slavíková: Vlasům dala padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VZPOMÍNÁTE? Drsná moderátorka Slavíková: Vlasům dala padáka!

Jako drsná moderátorka v soutěži Nejslabší! Máte Padáka!
Jako drsná moderátorka v soutěži Nejslabší! Máte Padáka! (Foto Aha! – Karel Kopáč, FTV Prima, TV Nova, ČT, ara)

Už nechce být za drsňačku! Zuzana Slavíková (53), která na Nově moderovala pořad »Nejslabší! Máte padáka!«, se rozhodla pro změnu. Ostříhala se nakrátko!

Přestože od doby, kdy ve vědomostní soutěži nemilosrdně pérovala jednoho soutěžícího za druhým, uplynulo už 16 let, nálepky nelítostné dominy se stále nemůže zbavit.
„To je hrozný! Pořád se to se mnou táhne... I když na druhou stranu si myslím, že někdy se to může hodit. Alespoň si na mě netroufne někdo, kdo by mě jinak poslal do háje. Kdyby tušili, že na mě stačí křiknout, a já se rozpláču,“ přiznala před časem Aha! herečka, která se rozhodla odstřihnout se od minulosti.

Toho, že byla na obrazovce za drsňačku, ale nelituje. „Bylo to fajn, ráda na natáčení vzpomínám, ale někdy mi vadí, že mě to určitým způsobem zaškatulkovalo. Hlavně když dostávám nabídky, kde bych měla být za přísnou,“ dodala Zuzana. Má za sebou řadu rolí nejen v seriálech či filmech, ale především na divadle a ráda by se dostala ze škatulky bezcitné bestie.

Video ze seriálu Ulice, kde Zuzana Slavíková hraje:  Miki a Matěj v záchvatu smíchu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.