Klepl je doma po nehodě: Byl v tom alkohol? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Klepl je doma po nehodě: Byl v tom alkohol?

Bob Klepl je po autonehodě.
Bob Klepl je po autonehodě. (FTV Prima, Branislav Simoncik a archiv Blesku)

Z letadla na motorku a do sanitky! Tak dopadl v sobotu krátce po obědě Bob Klepl (60). Po návratu z dovolené jel na nákup a srazil se s autobusem. S poraněním hrudníku a podezřením na vnitřní zranění skončil v nemocnici. Téměř den o jeho stavu nikdo nic nevěděl.

Ke srážce došlo v sobotu okolo půl jedné a podle prvních informací policie měl Klepl narazit zezadu do autobusu na pražské Jižní spojce za barrandovským mostem. „Akorát jsem se vrátil z dovolený z Kapverd, tak jsem byl unavený. Byl jsem koupit chleba a takový základní věci,“ svěřil Aha! téměř den po nehodě a po propuštění z nemocnice ještě otřesený herec. Tam byl po srážce jako jediný účastník nehody převezen sanitkou.

A protože měl poraněný hrudník, museli lékaři vyloučit vnitřní krvácení. „Bylo to jen pohmoždění hrudníku, ale bylo nutné vyloučit jakákoliv vnitřní zranění. Teď už jsem v pořádku. Žiju a jsem doma,“ oddychl si herec, který sám čeká na to, kdo bude policií označen za viníka. „Čí to byla vina, to se bude teprve zjišťovat. Možná to byl řidič autobusu. V žádném případě v tom nebyl alkohol,“ svěřil Aha! herec, který je v domácím léčení. „Teď mám volno 14dní, tak to neohrozí ani práci,“ dodal po telefonu slabým hlasem, který byl zřejmě způsobený působením prášků proti bolesti.

Slavní, kteří takové štěstí neměli

Ivan Vyskočil (72)

Nehoda: motorka s autem
Zranění: zlomená lopatka, utržené vazy
Doba léčby: 1 měsíc
V listopadu 2015 dostal hercův motocykl, kvůli nepozornému řidiči, který před ním nečekaně zabrzdil, smyk a herec to tzv. položil na zem.

Bára Munzarová (46)

Nehoda: motorka s autem
Zranění: tržná ráda na noze
Doba léčby: 2 měsíce
V červnu 2012 do herečky s partnerem Martinem Trnavským (48) vrazilo auto. Herec měl jen pohmožděniny, herečka ránu na noze hlubokou až na kost, která si okamžitě vyžádala operaci.

Jožo Ráž (63)

Nehoda: motorka s autem
Zranění: vážné poranění hlavy
Doba léčby: 1 rok
Frontman skupiny Elán havaroval v červnu 1999. V Bratislavě ho srazil cizinec v autě. Zpěvákovo zranění hlavy bylo tak vážné, že byl v umělém spánku a bojoval o život.

Jana Švandová (71)

Nehoda: srážka dvou aut
Zranění: krční páteř
Doba léčby: 3 měsíce
Herečka měla havárii v květnu 2014. V protisměru do jejího vozu narazil řidič jiného auta. S krunýřem na krku musela být okamžitě peřevzena do nemocnice.

Jana Adámková (46)

Nehoda: srážka dvou aut
Zranění: rozdrcené koleno
Doba léčby: půl roku
Bývalá hvězda Novy se podruhé narodila v lednu 2015 při čelním střetu s protijedoucím autem. Z auta jí museli vystříhávat. Její maminka bojoval o život na oddělení ARO.

 Soužití Boba Klepla (60) s maminkou (85): Do desíti večer doma, jinak…!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
16. 7. 2018 • 14:52

Alkohol je vyloučený! Klepl je abstinent.

josefvyskoc
16. 7. 2018 • 06:47

Blb Klepl by snad pry mel byt homosexual, nevite o tom nekdo neco ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.