Bob Klepl: Vážná nehoda na motorce. Skončil v nemocnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bob Klepl: Vážná nehoda na motorce. Skončil v nemocnici

Pirát silnic Bob Klepl (59)
Pirát silnic Bob Klepl (59) (Foto pro Aha! – herminapress.cz,ara)

Autonehoda motorkáře s autobusem MHD! Tak byla hlášena kolize Boba Klepla, která se stala včera krátce po poledni na Jižní spojce. Herec musel být po příjezdu záchranářů převezen na urgentní příjem do nemocnice.

„Nehoda byla nahlášena policii 12:39. Podle prvních informací narazil motorkář zezadu do autobusu. U řidiče autobusu byl vyloučen alkohol dechovou zkouškou, u motorkáře bude vyloučena až odběrem krve. Teď policie zjišťuje příčiny,“ řekl Nedělnímu Aha! mluvčí policie ČR Tomáš Hulan s tím, že se stala na na Jižní spojce ve směru na Černý most, kousek za barandovským mostem.

Na odběr kvůli přítomnosti alkoholu v krvi musel herec tedy proto, že nemohl dýchat. A to také potvrdila tisková mluvčí záchranářů Jana Poštová. „Odvezli jsme jediného zraněného. Ošetřen byl muž ve věku 60 let s úrazem v oblasti hrudníku, byl však při vědomí. Odvezen byl do Vinohradské nemocnice.“ Podle informací Nedělního Aha! byl Klepl umístěn na ARO. Jedná se o oddělní s těmi nejtěžšími případy zranění.

 Soužití Boba Klepla (60) s maminkou (85): Do desíti večer doma, jinak…!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.