Nemocná Rozina z Ulice: Za léčbu v Německu dá statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nemocná Rozina z Ulice: Za léčbu v Německu dá statisíce!

Anna bojuje s nemocí od sedmi let.
Anna bojuje s nemocí od sedmi let. (Foto TV Nova, Instagram.com)

Když ji bylo sedm, kouslo ji nakažené klíště a lékaři jí objevili lymskou boreliózu. Po třinácti letech se nemoc znovu probudila. Dostala antibiotika a podle českých lékařů by měla být zdravá. Anna Kadeřávková (20) alias Rozina Maléřová z nekonečného seriálu Ulice má ale stále problémy, a proto se rozhodla pro léčbu na specializované soukromé klinice v Německu. I když jí to vyjde pěkně draho!

„Když jsem byla u nás u doktora, tak mi řekl, že pro ně jsem už vyléčená. Dali mi antibiotika, měla bych být zdravá... Ale nejsem!“ řekla deníku Aha! mladá herečka, která si léčbu v Německu platí sama. „Je to hodně drahý, protože to vůbec nehradí pojišťovna,“ přiznala. „Přesnou částku ještě nevím, protože mám za sebou jen krevní testy. Ty vyšly na tisíc euro. Za konzultace s lékařem, které trvaly okolo hodiny a půl, jsem﷯ platila tři sta padesát euro. A pak jsem si za deset tisíc korun kupovala podpůrné bylinkové prostředky na šest týdnů,“ prozradila Kadeřávková s tím, že denně bere 17 pilulek.

„Kolik bude stát samotná léčba, na kterou nastoupím v srpnu, vůbec nevím. Známý tam byl a vyšlo ho to celkově na čtvrt milionu! ﷯Ty částky se hodně liší. Já tam třeba jed﷯u na tři týdny﷯, protože mi to budou zavádět kapačkou.﷯ Ale i samotná klinika mi nabízela, že se můžu léčit z domova tabletami. A to už je částka mnohem nižší, protože neplatíte služby kliniky navíc,“ vysvětlovala Rozina. Jako seriálová herečka na to má. „Díky Ulici a práci, jakou dělám, si to můžu dovolit. Zaplať pánbůh za to!“ dodala Kadeřávková.

Zatím zaplatila

Krevní testy: 25 940 Kč (1000 euro)

Konzultace s lékařem: 9079 Kč (350 euro)

Podpůrné prostředky: 10 000 Kč

Celkem: 45 019 Kč

Ulice: Legrace na place

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.