Meghan Markle: Snaživé vévodkyni se pořádně vysmáli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Chudák Meghan Markle! Snaživé vévodkyni se vysmáli

Princ Harry a vévodkyně Meghan na oficiální návštěvě Irska
Princ Harry a vévodkyně Meghan na oficiální návštěvě Irska (profimedia.cz)

Meghan Markle to v roli vévodkyně ze Sussexu nemá vůbec jednoduché.  Sklízí sice i chválu, ale kritikové ji vůbec nešetří. Tentokrát se jí vysmáli za módní přešlap, ke kterému došlo při návštěvě Irska.

Na oficiální cestě do Irska dělala Meghan Markle doprovod princi Williamovi. Pro tuto příležitost zvolila nádherné zelené šaty značky Givenchy. Veškerou pozornost na sebe ovšem strhla její kabelka značky Srathberry.

Z kožené tašky totiž vévodkyně zapomněla strhnout plastovou ochranu. Luxusní kabelku tak zespodu zdobila plastová chránítka proti odření. Vypadalo to tak, že Meghan vyrazila s kabelkou rovnou z obchodu.

Trapasu nezabránil ani fakt, že necestovala sama. Mohl jí na to upozornit její manžel, ale hlavně její osobní asistent nebo některý z dalších zaměstnanců, kteří se mají starat o to, aby manželé vypadali stále dokonale.

 Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.