Skamene na hranici mezi životem a smrtí: Dcera ho našla už v bezvědomí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skamene na hranici mezi životem a smrtí: Dcera ho našla už v bezvědomí

Roman Skamene
Roman Skamene (Foto Aha! – Zbyněk Pecák)

Roman Skamene (63) patří nejen mezi známé herce, ale také mezi velké kuřáky! O tom, jak může být závislost na cigaretách osudná, si před lety vyzkoušel na vlastní kůži. I přesto, že dnes užívá kuřáckou náhražku, vášeň k cigaretám ho dostala na hranici mezi životem a smrtí.

Kouřil i čtyřicet cigaret denně a až díky vážným zdravotním problémům, se rozhodl svou závislost omezit. „Přestoupil jsem na neškodnou kuřáckou náhražku,“ řekl herec magazínu Sedmička. Rozhodnutí padlo poté, co ho v bezvědomí našla dcera se svým manželem.

Když dcera s manželem přijeli, ležel jsem tam v mrákotách a nevěděl o sobě. Protože zeťák je zdravotník, hned zjistil, že je to vážné, poskytl mi první pomoc a proti předpisům mě okamžitě odvezl do nemocnice,“ řekl Skamene magazínu Sedmička.

„Když jsme dorazili do nemocnice, částečně jsem se zmátořil. Byl jsem jen trochu zpomalený, ale to jsem vlastně po celý život. Vím, že než si mě převzali, ještě jsem si venku zapálil cigaretu,“ řekl herec magazínu Sedmička.

Poté si herec už jen vzpomíná, jak se mu u lůžka zamotala hlava, a události dostaly rychlý spád. I přes vážnost situace si herec cigaretu neodpustil ani na nemocničním pokoji, z čehož se málem složila paní doktorka, která nemohla uvěřit svým očím. „No co, zkrátka takový běžný infarkt, choroba všech normálních mužů,“ svěřil se herec magazínu Sedmička.

 

 

Roman Skamene: Už jsem zmoudřel! Ale štve mě, když ženský hekaj!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
zlobit
6. 8. 2018 • 22:14

Tak takovým pacientům bych nechal léčbu zaplatit a nebo neléčit a poslat domů. To bohužel nemohou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.