Jen o vlásek unikla smrti: Holubová zpět na místě činu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jen o vlásek unikla smrti: Holubová zpět na místě činu

Eva Holubová.
Eva Holubová. (Facebook)

V jižní Itálii je Eva Holubová (58) pomalu jako doma. Před několika lety si na Sicílii pořídila nemovitost a utíká tam pokaždé, když je to jen trochu možné. Přestože si herečka užívá dámskou jízdu plnými doušky, přiznala, že po nepříjemném zážitku z loňského roku má velký respekt z moře. Herečka se i přesto vydala přesně tam, kde málem zemřela!

Nemusela být mezi živými. Naštěstí herečku zachránil partner její dcery Karolíny. Holubová, která miluje plavání, totiž přiznala, že jí šlo loni ve vlnách o život. „Konečně u moře. Tam, kde mě minulý rok vytáhnul Matěj Paprčiak z vln a zřejmě vyrval i z náručí smrti,“ svěřila se herečka na sociální síti.

Po takovém »zážitku« získala herečka z moře značný respekt a myslela si, že už se do moře nikdy nevrátí. Ale svůj strach nakonec překonala a první plavání v moři si vychutnala právě na místě, kde málem přišla o život. „Tam, kde jsem se loni topila, je dnes bojka. Plavu si od ní v bezpečné vzdálenosti, s velkým respektem plním svých tisíc temp za den. Zatím jich mám pouze 400, ale dnešní pobyt u moře ještě nekončí!!!," napsala k fotografii na sociální síti Holubová. Herečka si kromě slunce a moře na dovolené užívá také pohybu. Rozhodla se totiž, že přebytečná kila si zpět do Čech rozhodně nepoveze. Holubová poctivě drží dietu a cvičí. „Ten batoh, co mám místo břicha a co jsem si spálila na palubě trajektu, si zpátky do Prahy nepovezu. Zítra rozjedu znovu Tibetany a začnu cvičit na válci,“ napsala Holubová na sociální síti.

 

 Na video s Evou Holubovou se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
domino22
23. 7. 2018 • 17:06

No, smrt vám nepřejeme, ale jinak byste na Sicílii mohla zůstat..... ošklivých hereček máme dost

Labello
21. 7. 2018 • 23:18

Odporná osoba

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.