Štěpánková, Zedníček a spol.: Skoncovali s tím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Štěpánková, Zedníček a spol.: Skoncovali s tím!

Zedníček a Štěpánková zatočili se závislostí.
Zedníček a Štěpánková zatočili se závislostí. (Foto ara)

Trvalo jim to, ale přeci jen to dokázali! Někdo kvůli zdravotním problémům, někdo kvůli rodině, tak či tak si zaslouží velké uznání, že tento zlozvyk a závislost pověsili na hřebík.

Šli do sebe a s kouřením dokázali skoncovat! Málokomu se povede tuto závislost přemoci, proto, když se to někomu podaří, zaslouží si uznání. Mezi celebrity, které přestaly kouřit, patří například herečka Jana Štěpánková, herec Pavel Zedníček, zpěvačka Monika Absolonová, podnikatel a hudebník Ladislav Štaidl, herečka Marie Doležalová, zpěvák Tomáš Klus a mnoho dalších. „Jednoho dne jsem je prostě zahodil a nařídil si doživotní abstinenci,“ prozradil Sedmičce Zedníček, který kouřil třicet let.

Komplikovanější odvykání měl prý bývalý partner zesnulé Ivety Bartošové (†48), Ladislav Štaidl. Ten musel s vykuřováním přestat kvůli zdravotním potížím. Miminko přinutilo k abstinenci muzikálovou divu Moniku Absolonovou a výherkyni soutěže StarDance Marušku Doležalovou, která patřila mezi vášnivé kuřáky. Dokonce i její známý blog se jmenuje Kafe a cigárko.

 Pavel Zedníček na Moët party: Ve Varech se zašíváme u kamaráda

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.