Hvězda ULICE Jakub Štáfek (28). Jeho firma: EXEKUCE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda ULICE Jakub Štáfek (28). Jeho firma: EXEKUCE

Jakub Štáfek
Jakub Štáfek (archiv Blesku)

Od svých čtrnácti let hrál Matěje Jordána v Ulici. Časem ale Jakub Štáfek (28) začal pošilhávat po režii a produkci. A to se mu vymstilo! Exekutor postihl jeho podíl v produkční firmě, která má kromě jiného na kontě výrobu seriálu internetové televize Vyšehrad. Jakub ho spolurežíruje a zároveň v něm představuje přihlouplého fotbalistu Julia Lavického.

A to se nelíbí herci a reřisérovi Jiřímu Mádlovi (32). Právě s ním Jakub vlastní firmu Funny Bunny Films s. r. o a exekuce byla uvalena na Štáfkův podíl ve firmě. „Co je to za blbost? Nezlobte se, na to nemám čas a nechci se k ničemu vyjadřovat,“ řekl Aha! do telefonu a okamžitě zavěsil s tím, že je na návštěvě u své rodiny.

Před šesti lety Štáfek založil s Mádlem filmovou společnost, přes kterou vyrábějí mj. krátké filmy a také reklamy. Jejich největším projektem byly dosud reklamní spoty na česká vína.

 Štáfek: Limberský měl hrát ve Vyšehradu. Byl nadšený, shora mu to ale zatrhli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.