Smutná pravda o vztahu Megham Markle a jejího táty! Tohle od vévodkyně nečekal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smutná pravda o vztahu Megham Markle a jejího táty! Tohle od vévodkyně nečekal

Má už dost jeho skandálů? Meghan Markle přestala komunikovat se svým otcem!
Má už dost jeho skandálů? Meghan Markle přestala komunikovat se svým otcem! (archiv Blesku)

Podlomené zdraví Thomasi Markleovi nedovolilo zúčastnit se svatby vlastní dcery. Bylo to pro něj jistě nesmírně těžké, a to ještě netušil, co nastane po svatbě.

Je pochopitelné, že otec Meghan Markle poté, co nemohl být na její svatbě s princem Harrym, chtěl svou dceru vidět. Jenže královská rodina se k němu prý chová chladně a odbyla ho. Vadí mu, že královna si udělá čas na Donalda Trumpa, ale na něj ne. Americký prezident se totiž do Británie chystá už příští měsíc a přípravy na jeho návštěvu jsou už v plném proudu.

„Když je královna ochotná potkat se s naším arogantním a necitlivým prezidentem, nemá výmluvu, aby se nechtěla potkat se mnou. Já nejsem ani zdaleka tak hrozný jako on,“ svěřil Thomas Markle nasupeně.  

Nejvíc je ale zklamán chováním vlastní dcery. Ta se mu totiž prý od svatby neozvala. Její otec by při tom tak moc chtěl poznat zetě, se kterým se ještě osobně nesetkal.

 Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.