Genzer to po rozchodu se snoubenkou rozjíždí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Genzer to po rozchodu se snoubenkou rozjíždí

Video se připravuje ...

Velmi rychle se Richard Genzer (51) oklepal z rozchodu se snoubenkou Markétou Jiránkovou (42), se kterou šest let tvořil pár. V sobotu přijel na karlovarský festival, ale místo filmů obráží bary a užívá si náklonnosti žen. Během několika hodin se v jeho blízkosti objevilo hned několik krásek.

Den strávil ve společnosti půvabné blondýnky, které se moc nelíbilo, že kdekoliv se objevili, tak se na Geňu vrhaly ženy. Svým bezprostředním humorem a živočišností dokáže zaujmout spoustu dívek. Jeho přítomnost všude vyvolávala pozornost. A to mu vydrželo i po setmění. Geňa večer nechyběl na párty ve stanu vedle hotelu Thermal. A že není žádný troškař dokázal, když dorazil v doprovodu blondýny Aleny a brunetky Daniely.

Po celou dobu z ruky nepustil lahev prosecca. „Jsem ožralej jako prase, takže rozhovory až zítra,“ povykoval bavič. A tím jeho výroky neskončily: „Je léto, mám to všechno v p*či!“ Vypadalo to, že si po rozchodu s hnědovlasou snoubenkou Markétou oblíbil blondýnky. Jenže Geňa nakonec nastoupil do taxíku s hnědovláskou a odjeli do noci.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.