TRAPAS ve Varech! Geislerová, Voříšková, Plodková a další se postaraly o pořádný rozruch | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

TRAPAS ve Varech! Geislerová, Voříšková, Plodková a další se postaraly o pořádný rozruch

Herečky měly velmi podobné boty.
Herečky měly velmi podobné boty. (Foto: David Kundrát, Martin Hykl, Jan Tůma)

Po červeném koberci se při včerejším slavnostním zahájení filmového festivalu prošlo mnoho slavných celebrit. Byla mezi nimi třeba Aňa Geislerová, Tereza Voříšková či Klára Issová. Všem přítomným ženám to moc slušelo, jen jedna věc trochu zarážející. Vypadalo to totiž, že všechny obuly stejné boty.

53. ročník Mezinárodního filmového festivalu byl zahájen a tuto příležitost si nenechalo ujít velké množství celebrit. Po červeném koberci se prošla například Klára Issová, Aňa Geislerová, Tereza Voříšková či Jitka Schneiderová.

Jedna věc přítomné ženy spojovala, zřejmě čekaly, že bude horko a tak zvolily lodičky s pásky. Všem dámám navíc padla do oka podobná barva, a tak to vypadalo, jakoby se na obutí domluvily. Jedinou dámou v černých uzavřených lodičkách tak byla Trine Dyrholm z Dánska. Jak jim to slušelo, se podívejte v naší fotogalerii!



Přečtěte si
Labello
1. 7. 2018 • 23:50

Na záběrech ze zahraničních filmových festivalů vypadají herečky jako dámy. Ty naše, i když mají na sobě značkové šaty, boty, luxusní šperky působí jako laciné šlapky, které se - ač nebyly na akci zvány - cpaly před kameru. Nic nedokázaly, nezaslouží si, aby se o nich psalo.

ivanak
1. 7. 2018 • 07:58

Elita národa.To přesně potřebují,to je jejich život.Nadřazovat se nad ostatní a pak se děsí,kam směřuje jejich demokracie..Nikdy bych tam nešla a nestála,abych se koukala,jak se předvádějí.Jejich h....o smrdí,jako každého jiného.

DWEI
30. 6. 2018 • 21:24

Pořádný rozruch v Karlových Varech zase bude až se tam bude promenádovat polonahá Verešová a Krainovou bude zase její manžel fotit pouze v tangách s vyšpuleným pozadím jak v KV pózuje u okna.....

ivoadler
30. 6. 2018 • 15:56

Né, na pole né! Kdo by připíjel na charitativní účely?Jednou je to mezinárodní filmový festival a tak tam umělci i příslušné erotické křoví musí být! Ještě k tomu patří nějaká opravdu skandální opice, něco ukrást nebo rozbít, milostný románek na jednu noc a snad, dá-li pánbu, i veřejná soulož. Buďme trpěliví, na každého se dostane.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.