Šárka Vaňková: Tihle hřebci se jí dostali do... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šárka Vaňková: Tihle hřebci se jí dostali do...

Daniel Hůlka (41) se dal opět dohromady se Šárkou Vaňkovou (21).
Daniel Hůlka (41) se dal opět dohromady se Šárkou Vaňkovou (21). (Ladislav Křivan)

Pamatujete si na zpěvačku Šárku Vaňkovou? Před lety patřila mezi největší hvězdy českého showbyznysu, a to i přes to, že soutěž SuperStar nevyhrála. Aneta Langerová, ona i Sámer Issa, který skončil na třetím místě za děvčaty, měli miliony fanoušků a ctitelů či ctitelek. Co se stalo s výherkyní druhého místa a koho všechno svedla nebo chtěla svést?

Poté, co se umístila na druhém místě ve fenomenální show SuperStar, rozjela krátkou ale celkem úspěšnou pěveckou kariéru. První finálové kolo soutěže kdysi sledovaly zhruba tři miliony diváků a to už v naší republice znamenalo dost!

Není tedy divu, že se z finalistů staly pronásledované celebrity. Svůj úspěch dle extra.cz nevyužila Šárka Vaňková jen při hledání práce, ale i při hledání nové lásky. Vaňková se prý nejdříve zaměřila na chlapce, se kterými bojovala o titul české SuperStar. V hotelovém pokoji skončila prý se Sámerem Issou, vztah ale dál nepokračoval.

Jejím dalším cílem se stal Standa Dolínek, který se později přiznal k homosexualitě. Pohádky byl tak konec. Do jejího hledáčku se dostal také kolega Julián Záhorovský, ten ale holdoval spíše fanynkám než Šárce. Po neúspěšných vztazích ve vodách pěvecké show, se bývalá zpěvačka dala dohromady s muzikálovým hřebcem Danielem Hůlkou.

Vztah jim také nevyšel a Vaňková hledala útěchu u Filipa Renče, se kterým byla dokonce zasnoubená. Smůla ji ale provázela dál a tak ani vztah s režisérem se nevyvedl podle jejích představ. Později Šárka opustila showbyznys a nyní se prý živí jako make-up artistka.

 Zpěvačka Šárka Vaňková se nechala nafotit v pražském designovém hotelu Sax

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
7. 7. 2018 • 11:30

Kur va, jděte už s těmi Cookies do pr dele! Otravuje to. Šárka je ještě blbá. Myslí si, že najde partnera v šoubyznysu! Najde, ale tak na tři měsíce!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.