Šimáček z Tankového praporu: Má 3 exekuce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šimáček z Tankového praporu: Má 3 exekuce!

Ruce má plné krvavých odřenin.
Ruce má plné krvavých odřenin. (Foto Profimedia.cz, ara)

Nevisí na něm jen oblečení, ale i exekuce. A rovnou tři! Milan Šimáček (56) známý z Tankového praporu či Černých baronů dluží bezmála 60 000 Kč.

Nejdříve představitel rotmistra Soudka či kulaka Vaty šokoval tím, že zhubnul 25 kilogramu a teď, že na něj malí políčeno exekutoři. Podle Centrální evidence exekucí jsou proti němu vedena tři řízení a celkem dluží částku 57 564 Kč. Herec se dostal do finančních problémů kvůli bydlení na prestižní adrese.

„Žil jsem 100 metrů od Staroměstského náměstí v pětipokojovém bytě a ten mě zválcoval. Pořád jsem si říkal, že byt na Starém Městě se opouští nohama napřed, takový už prostě neseženete,“ popsal Šimáček deníku Aha! s tím, že se dlouho snažil udržet byt, ale nakonec ho to zničilo.

„Měl jsem velké výdaje a musel jsem si půjčit. Dluhy srovnám, exekuce to není nic příjemného,“ kaje se herec. Naštěstí si na nedostatek práce nemůže stěžovat, točí film Na barvené ptáče s režimem Václavem Marhoulem (58) a do toho má rozepsanou knížku s Janem Hrabětou (78). „Cimrmanů si je třeba vážit,“ dodal. 

 Milan Šimáček z Tankového praporu a Černých baronů: Od herectví utekl k práci slavného předka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.