Dovolená podle horoskopu: Hvězdy radí, kam zamířit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dovolená podle horoskopu: Hvězdy radí, kam zamířit!

Ilustrační foto
Ilustrační foto (CK FISCHER)

Někdo rád holky, někdo vdolky, někdo hory a někdo opalování na pláži. Co čekají od dovolené zplozenci různých znamení horoskopu?

Beran

Léto milují, mají rádi teplo a letní oblečení jim přináší spoustu erotických stimulů. Navíc se rádi toulají a teplé noci jsou k tomu ideální.

Býk

Býci se těší na letní lásku, ale taky na ovoce, na dlouhé procházky, nejspíš zamíří na venkov, aby relaxovali v přírodě.

Blíženci

Blížence lákají zahrádky u podniků i festivaly. Občas rádi zmizí s kamarády na jedno a vrátí se až druhý, někdy třetí den ráno. Tolerance partnerů dostane zabrat.

Rak

Raci se těší na zavařování, pečení, zahrádku a rodinnou dovolenou. Chvíle strávené v kruhu nejbližších jim nic nenahradí.

Lev

Mladí lvi a lvice se těší na producírování u moře či na plovárně, staří lvi a lvice se rádi předvedou s jachtou či na luxusní dovolené, pokud si to mohou dovolit. Pokud ne, poněkud nekriticky si hrají na kapitány na souši.

Panna

Panny rády cestují, a cestu si taky řádně naplánují. Pečlivě vyberou plavky, dovolenou, hotel i společnost, a pak přísně zhodnotí, jestli všechno klaplo.

Váhy

Váhy nerady plánují samy, takže často nechají rozhodovat partnera a někdy se nevyhnou zklamání. Vahám se není úplně snadné zavděčit, protože chtějí od všeho trochu a někdy je jim »bramborák moc bramborovej«.

Štír

Sex, sex, sex... a toulání, dovolená nejlépe divoká a románek nejlépe taky divoký. A když ne románek, tak aspoň nějaká adrenalinová zábava, jinak udělají okolí peklo.

Střelec

Střelci jsou rození cestovatelé a tím je to dané. Vysypou kasičku a vyrazí na nejdelší cestu, jakou si mohou dovolit, klidně pěšky a s batohem na zádech. Pokud chcete jet s nimi, musíte se zatraceně snažit, abyste drželi krok.

Kozoroh

Kozorozi mají rádi luxus, pohodlí a nepotrpí si na mimořádky. Ideální dovolená je pro ně pěkný hotel, dobrý penzion nebo precizně naplánovaná výprava. Nedostatek financí je stresuje, takže když mají prázdnou kapsu, zůstanou raději doma.

Vodnář

S Vodnářem můžete vyrazit kamkoli, nevyžaduje luxus, zato má vysoké nároky na zábavu a zážitky. Cítí se dobře jako surfař i na festivalu, nevyhovují mu okázalé hotely.

Ryby

Koukejte s nimi na západ slunce, sbírejte mušličky, naperte do nich romantiky, kolik snesou, a pokud se cukají, nechte je na pokoji. Oni už si zpětně ideální dovolenou domyslí.

Nejhorší parťáci na dovolenou podle znamení

Za vším čují problém, a neváhají o tom mluvit. Připomenou vám každé opomenutí a jeho katastrofické následky a sýčkují. Která znamení to jsou?

Blíženci stále váhají mezi dvěma alternativami a rozhodovat se je pro ně dost stresující. Dost stresující to pak může být i pro vás.

Na druhé straně, Blíženci se rádi prezentují jako veselé kopy a své strachy nestavějí příliš na odiv. Každopádně počítejte s tím, že jsou to křehké nádoby.

S Pannami to není jednoduché. Panna ctí povinnost a za svou povinnost považuje dát vám vědět vždycky, když něco děláte špatně. Je kritická k sobě, ale přísně měří i ostatním. Nemyslí to zle, ale na náladě vám to nepřidá. Taky se dají těžko odvrátit o realizace toho, co si naplánovaly, takže na nějaké spontánní toulání zapomeňte.
Kozorozi mají jednoduchou životní filozofii.

Kdo počítá s nejhorším, může být jen příjemně překvapen, říkají a taky se tím řídí. Jsou příliš skeptičtí, aby věřili na dobré konce, a pokud jste nervóznější, může vás to trochu vyvádět z míry. Na druhé straně, Kozorozi jsou zodpovědní a většinou si vědí rady. Jen ten optimistický pohled musíte obstarávat za ně.

Jet, nebo nejet?

Kdo s nimi může vyrazit za dobrodružstvím? Ten, kdo má pro strach uděláno a jen tak se nehroutí, zachovává dobrou náladu, má smysl pro humor.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.