Anna K.: Nepříjemné následky rakoviny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Anna K.: Nepříjemné následky rakoviny!

Zpěvačka Anna K.
Zpěvačka Anna K. (Foto: Martin Linhart)

Zpěvačka Anna K. (53) definitivně ukončila druhou léčbu rakoviny, která se objevila po osmi letech, ale na jiném místě než poprvé, se stále potýká s následky této zákeřné nemoci. Zpěvačka se nyní svěřila, co ji stalé trápí.

Anna K. přiznala, že po ukončení léčby se stále potýká s obrovskou únavou a oteklou paží, její tělo zadržuje vodu a hlavně kvůli prodělaným chemoterapiím nesmí na přímé slunce! Proto není divu, že má zpěvačka obavy, jak zvládne koncertování na festivalu.

Již 13. července startuje putovní festival Létofest, který bude pro zpěvačku velkou výzvou. Vzhledem k tomu, že zpěvačka nastoupila později, časy vystoupení nejsou vždy příznivé. „Máme takové časy, které se mi na hraní moc nezdají – zvlášť v takovém vedru. Jednou tam mám termín dokonce ve třináct hodin,“ řekla magazínu Sedmička zpěvačka.

Anna K. se tedy bude modlit, aby v tu dobu nesvítilo slunce. Kvůli dvanácti chemoterapiím, které zpěvačka během léčby podstoupila, se musí před paprsky co nejvíce ukrývat. „Nosím svoji oblíbenou černou. Košile s dlouhými rukávy, kalhoty, kšiltovku a brýle. Když je venku třicet stupňů, je to teda peklo,“ přiznala zpěvačka magazínu Sedmička.

Anna K. si uvědomuje, že to bude náročné, ale vystupování před lidmi zpěvačku nabíjí a dodává ji novou energii a chuť do života. „Teď jsou takový vedra, že bych nejradši někam vypadla a vrátila se až v říjnu, protože mně ty vedra vůbec nedělají dobře. Říkám si, jestli to mám zapotřebí. Ale pak si řeknu, že mám. Ta energie z lidí, co na tom koncertu je, je ohromná. Nedávno jsme hráli v Ústí nad Orlicí, bylo úplně narvaný náměstí, byli tam snad všichni, co tam bydlí, fakt plno do posledního místa. A byl to tak úžasnej koncert, že přestože mi bylo celej den vedro a byla jsem otrávená, že nemůžu být s pejskem u vody ve stínu, musela jsem čtyři hodiny zpátky sedět v autě, ten okamžik hrání a přenosu energie byl fakt nádhernej. Já okolo toho vždycky pindám, že už nemůžu, nikam nechci a nechci nic dělat, ale je to proto, že jsem prostě unavená. Ale já mám po tom všem nárok na to být unavená,“ řekla Anna K. magazínu Sedmička.

Anna K o své léčbě a 12 chemoterapiích: Mám recept, co mi zaručeně pomůže!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
anka
9. 7. 2018 • 17:41

mozna by stacilo, abyste sama zacala delat neco co vas bavi - misto anonymniho vylevani zluci na strankach bulvaru

malavelka
9. 7. 2018 • 14:00

Každý máme svůj motiv,který nás nabíjí. Tomu se nedá poručit. Modleme se jeden za druhého, tedy za všechny spravdlivé dobré lidi.....

aveneta
9. 7. 2018 • 08:24

Anno K....svůj čas tzv. slávy sis již užila, měla by se věnovat jinému levlu života, který jí zbývá, když má takové zdravotní problémy...ale bezdětné "celebrity" toto nechápou, chtějí tzv. zemřít na podiu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.