Dana Morávková obětí sexuálního útoku: Ten pán mě pozval na večeři a ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dana Morávková obětí sexuálního útoku: Ten pán mě pozval na večeři a ...

Herečka Dana Morávková
Herečka Dana Morávková (TV Nova)

Skandál kolem producenta Harveyho Weinsteina (66), kterého ze sexuálního obtěžování obvinilo mnoho žen, prolomilo mlčení ohledně sexuálního obtěžování nejen v Americe, ale také v Česku. Herečka Dana Morávková (46) se na toto téma rozhodla také vyjádřit, a dokonce přiznala, že i ona se stala obětí sexuální útoku.

Populární česká herečka tomuto tématu věnovala celý díl pořadu Tenký led Dany Morávkové. Svým tvrzením překvapila nejen hosty, ale i všechny diváky. „Mně se to stalo, já nevím, asi kolem toho sedmnáctého nebo osmnáctého roku. Ten pán mě pozval na večeři a tam mi řekl, že abych mohla hrát nějakou roli, musí mě POŘÁDNĚ poznat. A já, jak jsem to nečekala a opravdu jsem v té době byla hodně naivní, protože maminka mi dala knížku Děvčátka, na slovíčko až v osmnácti, tak jsem byla taková vytřeštěná a rozplakala se,“ řekla Morávková podle magazinu Sedmička.

Herečka tehdy raději utekla domů za svou maminkou. „Přiběhla jsem za maminkou, maminka byla, zaplať pánbůh moderní a říkala: Hele, na to musejí být dva. Jeden, kdo to chce, a druhý, který mu buď dá, nebo nedá. No, a ty nejsi z Armády spásy. Tím jsme to vyřešily,“ řekla podle magazinu Sedmička herečka.

I přesto, že herečka nepřistoupila tehdy na pravidla, práci stejně dostala. „Ten pán mi tu práci dal. Byl to fakt frajer a já jsem si ho vážila. Třeba v něm vyhrálo něco romantického, jak jsem tam tak čistá seděla, vykulená a plakala jsem….“ dodala Morávková podle magazinu Sedmička.

Tehdy byla Morávkové teprve sedmnáct a postupem let už vše vnímá jinak. „Když se mi to přihodilo podruhé a stalo se to kvůli práci, už jsem byla velký holka, vdaná holka a měla jsem syna. Tak říkám: Výborně. Prosím vás, počkejte tady, já si za běhnu do Strašnic, sbalím si pár věcí, kabelku, kluka a přestěhujeme se sem. On se smál jak pitomej a práce mi zase zůstala,“ dodala Morávková v pořadu Tenký led podle magazinu Sedmička.

 Na video s Danou Morávkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ad-ga
5. 8. 2018 • 15:44

Byla velký holka, ale blbá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.