Manželka slavného herce se asi zbláznila! Zoufalé řeči o vagině a hrozná ostuda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Manželka slavného herce se asi zbláznila! Zoufalé řeči o vagině a hrozná ostuda!

Jada Pinkett Smith
Jada Pinkett Smith (Foto: ara)

Už to tak vypadá, žena manželku slavného Willa Smitha přišla krize středního věku. To co totiž v posledním roce vykládá do médií, se totiž snad ani nedá jinak vysvětlit.

Kromě toho že Jada Pinkett Smith neustále mluví o krizi s Willem Smithem, popsala už i to, jak je jejich děti nachytali při sexu. Nějaký čas řešila vypadávání vlasů, jenže pak vyzkoušela zázračnou proceduru a její vagina teď prý vypadá o třicet let mladší, než před zákrokem. Dokonce jí má prý hezčí, než její sedmnáctiletá dcera Willow.

Herečka na sebe ovšem prozradila ještě mnohem více, nedávno třeba prozradila, jak se naučila masturbovat. „Moje babička mě naučila, jak se uspokojovat, protože chtěla, abych věděla, že toto potěšení vychází ze mě. Nechtěla, abych lehce padla do rukou muže, a abych si myslela, že toto potěšení mi poskytuje on,“ prozradila a dodala, že jhí to i malinko zkomplikovalo život.

„Vlastně si myslím, že jsem se na tom stala trochu dost závislou. A jednoho dne jsem si řekla a dost, máš pět orgasmů denně,“ uvedla. Je více než jasné, že takováto její prohlášení nemohou příliš těšit její děti ani manžela.



Přečtěte si
dametodokupy
22. 6. 2018 • 19:13

Tyto informace maji pro mne cenu zlata

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.